Matrimoniale

Dating online: 4 lucruri pe care le poti invata din relatiile trecute

By august 10, 2012 2 Comments

Relatiile anterioare te ajuta sa inveti intotdeauna lucruri noi, pe care le poti pune in practica in relatia actuala sau cele viitoare. Daca ai gasit un partener nou pe un site de dating online, nu iti ramane decat sa pui in aplicare tot ce ai invatat pana acum. Iata cateva dintre cele mai importante lucruri.

Comunicarea este esentiala

Comunicarea este cel mai important lucru dintr-o relatie. Atunci cand aceasta nu exista, cu siguranta relatia este una fara viitor. Cu atat mai mult, comunicarea este mai usoara pentru o relatie care isi are inceputurile pe un site de dating online. In acest caz puteti avea zile si nopti intregi de dicutii, care va vor arata daca sunteti sau nu compatibili din acest punct de vedere.

Respectul este necesar

Trebuie sa iti respecti partenerul, iar el trebuie sa te trateze, la randul sau, cu respect pe tine. Indiferent ca discutati pe site-ul de dating online sau fata in fata, asigura-te ca nu depasesti niciodata anumite bariere care pot produce un dezechilibru in relatia voastra frumoasa.

Trebuie sa aveti lucuri in comun

Nu trebuie sa te intalnesti cu o persoana care este exact la fel ca tine, dar atunci cand pornesti la drum alaturi de o persoana care iti seamana destul de mult si cu care ai multe lucruri in comun, fara indoiala relatia va fi una de succes.

Partea buna este ca poti descoperi aceste lucruri in timp util, cu ajutorul discutiilor de pe site-ul de dating online.

Uneori este bine sa renunti

Chiar daca de cele mai multe ori este greu sa renunti la o anumita persoana, uneori trebuie sa faci acest lucru pentru a putea fi fericit. Daca in timpul discutiilor de pe site-ul de dating online simti ca nu exista compatibilitate, nu te complica si ezita sa incerci sa faci sa functioneze o relatie care nu are niciun viitor.

Nu poti schimba o persoana

Lupul isi schimba blana, dar naravul ba, conform unei vorbe din batrani, iar acesta este un adevar general valabil. Nu incerca sa schimbi persoana de langa tine pentru a fi pe placul tau. Poate ca aceasta va incerca sa se schimbe pentru tine la inceput, dar cu siguranta isi va inhiba anumite lucruri sau va incerca sa se forteze pentru a-ti fi pe plac. Petrea buna este ca poti observa diferentele prea mari dintre voi inca din discutiile de pe site-ul de dating online.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Sofia spune:

    I definitely see your point and maybe for most poplee that’s true. But I think it’s possible that it’s different with everybody. For example, I wouldn’t make out with a girl in front of my mom. But if I go out somewhere with a girl and when I come back my mom asks, So did you two make out? I, personally, would have no reason to lie, therefore both I and my mother agree that it’s not too far.

  • Adrienne spune:

    nu o sa-ti fie dor decat de oamenii de aici, nu de manrcae ptr ca nu uita sa mananci best desert ever: mango and sticky rice! 2 portii si ptr mine una pls!

Leave a Reply