Matrimoniale

Dating online: 4 motive pentru care el te ignora

By iulie 27, 2012 No Comments

Ai intalnit, pe site-ul de dating online, un barbat care iti place foarte mult, dar care, de la un timp nu iti mai da foarte multa atentie? Din pacate aceasta situatie este foarte frecventa, iar de regula motivele sunt aceleasi. Iata cele mai des intalnite motive pentru care te ignora si cum poti repara situatia.

Esti prea disponibila

Cand intra pe site-ul de dating online, indiferent de zi si ora, tu esti acolo, dispusa sa vorbesti cu el. Chiar daca ai foarte mult timp la dispozitie, evita totusi sa pari o femeie care nu are nimic de facut toata ziua. Nu este nimic rau sa petreci multe ori pe site-ul de dating online, insa nu ii scrie lui ori de cate ori il vezi online, iar daca iti scrie, asteapta cel putin 10 minute pana sa ii raspunzi prima oara. De asemenea, scuza-te spunand ca esti ocupata si ca vei raspunde mai greu. Si in aceasta situatie, asteapta aproximativ 2 – 5 minute pana sa ii raspunzi. Iti va fi greu, dar este cel mai bun lucru pe care il poti face daca vrei sa ai o sansa cu el.

Babratii isi doresc partenere pe care sa le cucereasca, de care sa li se faca dor, cu care sa isi doreasca sa vorbeasca, nu femei disponibile la orice zi din zi si din noapte.

Esti prea insistenta

Sa zicem ca aveti o discutie pe site-ul de dating online, iar tu, brusc, incepi sa ii vorbesti despre un subiect destul de intim. El incearca sa schimbe directia discutiei, insa tu revii mereu, fara sa iti dai seama ca bati la o poarta inchisa si ca dezvolti un subiect care pentru el nu este interesant.

Evita sa pari prea insistenta si formeaza o “pelicula” de mister in jurul tau, astfel incat el sa isi doreasca sa afle mai multe despre tine.

Te plangi mereu

Abia incepeti sa va cunoasteti, sa comunicati pe site-uld e dating online, iar tu ai tot timpul ceva de obiectat, ceva care nu iti convine, ceva care ar merita schimbat la cei din jurul tau? Imagineaza-ti ca dupa o zi intreaga de munca, el isi doreste doar sa aiba cu cine sa schimbe o vorba buna, de la cine sa primeasca o incurajare, si nu o femeie care sa fie vesnic nemultumita, chiar si in cadrul unui dating online.

Opteaza pentru o personalitate mai optimista si mai voioasa, nu pentru una enervanta, vesnic nemultumita.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply