Matrimoniale

Dating online: 4 ponturi utile pentru flirt

By iunie 14, 2012 No Comments

In ziua de azi, tot mai multe persoane recurg la dating online pentru a-si gasi un partener sau o partenera. Este mult mai simplu sa flirtezi cu cineva din spatele unui monitor, decat fata in fata, dar in acelasi timp, aceasta tehnica isi pastreaza doza de dificultate, deoarce nu exista interactiune fizica.

Daca tii cont de cateva aspecte importante, poti avea un flirt reusit chiar si atunci cand apelezi la dating online.

1. Dating online: fii increzator

Atunci cand apelezi la dating online, scopul este sa te faci placut, sa fii spiritual si atragator. Fii increzator in sarmul tau personal si vei vedea ca jumatate din treaba este ca si rezolvata. Nu este indicat sa-i spui persoanei cu care flirtezi ca esti plictisit sau ca ai intrat pe un site de dating online doar ca sa vezi ce se intampla pe aici.

Atunci cand flirtezi online, trebuie sa-i transmiti persoanei respective ca stii exact ceea ce iti doresti si ca nu ai intentii de a o amagi.

Daca persoana cu care flirtezi iti face un compliment, raspunde-i cu aceeasi moneda. Dating online presupune sa stii cum sa atragi o persoana de sex opus, iar complimentele, laudele si vorbele dulci sunt aproape obligatorii.

2. Dating online: ce faci cand flirtul se intrerupe?

Flirtul este un joc al seductiei si este nevoie de doua persoane pentru a se putea infaptui. Daca observi ca persoana cu care conversezi inceteaza sa-ti mai raspunda, desi tu astepti cu sufletul la gura o replica, nu este cazul sa o tragi la raspundere sau sa devii agresiv.

Fiecare este liber sa puna punct flirtului. Nu ezita sa procedezi si tu in acest mod atunci cand observi ca persoana pe care incerci sa o seduci te trateaza cu indiferenta.

3. Dating online: un strop de umor

Umorul va destinde atmosfera in timpul flirtului pe siteurile de dating online. Spune o gluma buna sau fa o remarca amuzanta cu privire la o vedeta, daca subiectul discutat iti permite, insa nu exagera, deoarece ai putea fi perceput ca o persoana neserioasa.

De asemenea, este indicat sa nu faci glume chiar din debutul conversatiei. Asteapta sa vezi cum decurge discutia, daca persoana cu care flirtezi este spirituala si capabila sa guste o gluma.

Tine cont ca dating online nu inseamna neaparat sex. Sunt foarte multe persoane care nu sunt manate de dorinta de a intretine relatii sexuale cu o persoana cunoscuta virtual. De aceea, nu este indicat sa faci glume cu tenta sexuala decat dupa ce te-ai asigurat ca nu vei jigni persoana cu care flirtezi.

4. Dating online: alege vorbele potrivite

Flirtul virtual se intretine cu vorbe potrivite, spuse la momentul potrivit. Nu folosi cuvinte prea indraznete pana nu te apropii suficient de persoana pe care o seduci. Cuvinte precum “iubito”, “iubitule” sau diminutivele lor nu sunt recomandate. Poti folosi, in schimb, numele mic al celeilalte persoane.

Cand vine vorba despre dating online, acest lucru este foarte important, deoarece sugereaza faptul ca esti o persoana respectuoasa, cu bune maniere.

Complimenteaza-i ochii si zambetul si spune-i ca este o persoana cu care ti-e mai mare dragul sa vorbesti.

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply