Matrimoniale

Dating online: 4 replici pe care sa le spui unei femei cand este suparata

By iunie 22, 2012 No Comments

Site-urile de dating online te pot ajuta sa iti gasesti repede o iubita, insa de foarte multe ori comunicarea pe internet poate fi destul de complicata, mai ales ca unele replici pot fi usor de interpretat. Daca ai reusit sa iti superi prietena sau iubita in timpul unei discutii online, nu iti ramane decat sa gasesti replicile potrivite pentru a o impaca cat mai repede si pentru a aduce firul discutiei pe calea cea buna. Iata ce ii poti spune.

Te rog sa ma ierti

Explica-i ce ai vrut sa ii spui de fapt si cere-i iertare pentru ca nu te-ai exprimat foarte bine. Atunci cand comunici pe un site de dating online, lipsa tonalitatii si lipsa unui chip, a unor grimase, pot transforma o discutie simpla, intr-una conflictuala.

Cere-i partenerei tale sa iti dea voie sa ii explici ce a ai vrut de fapt sa spui si subliniaza-i faptul ca in mediul online comunicarea nu este atat de simpla precum pare.

Nu te mai gandi la ce a fost

Daca in prealabil ai mai avut relatii si cu alte femei de pe site-urile de dating online, iar actuala ta partenera este geloasa din acest motiv, demonstreaza-i ca nu are motiv de ingrijorare. Spune-i acesteia ca nu are rost sa se gandeasca la lucrurile care s-au intamplat in trecut si ca prezenta ei in viata ta a schimbat foarte multe lucruri.

Roag-o pe ea sa se gandeasca doar la lucrurile bune si frumoase care va leaga si sa nu se macine din cauza unor lucruri lipsite de importanta.

Voi tine minte acest lucru

Daca partenera ta incearca sa iti spuna ce lucruri o deranjeaza, nu incearca sa te scuzi sau sa incerci sa pari nevinovat.

Roag-o doar sa iti spuna care ar fi solutia in acest sens, din punctul ei de vedere, si asigur-o ca vei incerca sa faci asa cum iti doreste, in cazul in care cerintele ei sunt realiste. De exemplu, daca ea considera ca nu ar trebui sa mai accesezi site-ul de dating online, sau ca ar trebui sa iti stergi contul de pe toate site-urile de dating online, ar trebui sa iei in considere acest lucru. Chiar daca sunt de mare ajutor, de multe ori, site-urile de dating online nu sunt bine privite de prietenele indragostite.

Esti sexy cand esti nervoasa

Femeile adora sa primeasca complimente, chiar si atunci cand sunt extrem de nervoase, asa ca nu ezita sa ii spui ca ti se pare foarte sexy atunci cand reuseste sa se enerveze. Cel mai probabil va uita de cearta pe care a inceput-o sau oricum, va fi mult mai intelegatoare si mai prietenoasa.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply