Matrimoniale

Dating online: 4 semne ca este indragostit

By iulie 4, 2012 One Comment

Site-urile de dating online au puterea de a conecta oamenii foarte rapid si de a-i ajuta pe acestia sa se indragosteasca, sa simta fluturi in stomac si sa se poarte din nou ca in adolescenta. Daca simti ca ai o legatura puternica cu un barbat pe care l-ai cunoscut pe un site de dating online si crezi ca acesta s-a indragostit de tine, acorda atentie semnelor.

Te cauta mereu

Nici nu apuci sa te conectezi pe site-ul de dating online, si deja iti apare o fereastra cu mesaje de le el? Daca este genul de barbat care te cauta mereu si iti da mesaje pe telefon sau te suna, cel mai probabil este destul de indragostit de tine.

Evident ca nu va recunoaste acest lucru in cazul in care il vei intreba. Ba mai rau decat atat, se va simti stingherit si va incerca sa mentina distanta de tine. Cel mai bine este sa te bucuri de atitudinea lui si sa discuti cu el, sa incerci sa il cunosti cat mai bine.

Este dispus sa faca ce vrei tu

Te invita in oras si lasa alegerea locatiei sau a activitatilor la latitudinea ta doar pentru a te vedea multumita? Aceste gesturi le face doar un barbat indragostit. De asemenea, daca tu ii propui sa petreceti o noapte intreaga impreuna, discutat pe site-ul de dating online, iar el accepta bucuros, doar pentru a-ti face pe plac, trebuie sa stii ca acesta este un comportament specific barbatilor indragostiti.

Petrece mult timp cu tine

Desi are multa treaba si lucreaza la anumite proiecte sau este foarte obosit si simte ca are nevoie de somn, el isi doreste sa mai stea cu tine inca jumatate de ora, macar pe site-ul de dating online, chiar si dupa o intalnire fata in fata.

Inseamna ca este impresionat si indragostit de tine pana peste cap, chiar si dupa putinul pe care il cunoaste din cadrul interactiunii de pe site-ul de dating online.

Isi face timp pentru tine

Iti spune ca are un program foarte aglomerat, dar totusi nu se indura sa renunte la clipele petrecute alaturi de tine, cel putin pe site-ul de dating online? Este un semn destul de clar ca este indragostit si ca nu este dispus sa renunte la tine si la senzatia placuta pe care o are in momentul in care iti face o bucurie.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Percy spune:

    eu ce sa mai spun sunt pur si simplu disrtusa!ei pt mine au ramas si vor ramane pt mine MARII MEI IDOLI SI EROI!Pt.k numai ei au putut sa`mi inveselesk copilaria,in ciuda faptului k am avut cateva probleme,mai mult sau mai putin grave ma rog,nu vreau sa par dramatik akum,desi ar trebui mai ales dupa aflarea unei vesti teribile k asta!!!:(((((((((((eu am aflat de abia astazi k am fost plekata din tzara si va dati seama,dragi fani si 3se! .nu am cuvinte!nu pot sa`mi imaginez ce s a putut intampla sa cauzeze un dezastru k asta!am inteles k aveti familii,k aveti viata voastra de familie dar totusi nu credeti k sunteti putin kam egoisti?ganditi`va putin si la noi nu?eu cred k in cea mai mare parte noi,fanii va suntem aproape de 11ani offff,o mare dezamagire!ganditi`va bine,va implor!nu faceti prostia asta!!!!am terminat de zis nici nu mai stiu cum sa va spun k ceea ce facetzi este o mare greseala!orikum dak asta e decizia finala asa sa fie,eu orikum nu am sa va uit niciodata si va multumesk din suflet k m`ati ajutat sa trec peste etapele mai mult sau mai putin frumoase sin viatza mea!din suflet va spun!si cine mai vrea sa vb cu mine despre acest subiect trist,id`ul meu:***.semnat:o fana care va iubeste enorm!:(((((((((

Leave a Reply