Matrimoniale

Dating online: 5 motive pentru care merita sa ai o relatie cu un artist

By noiembrie 13, 2012 No Comments

Artistii sunt firi romantice, boeme si sensibile, motiv pentru care sunt pe placul femeilor care cauta aceste calitati intr-un barbat. Pe un site de dating online poti oricand sa intalnesti un artist. Cantaret, pianist, pictor, actor, sculptor sau dansator, indiferent de ramura artistica in care activeaza, un artist este intotdeauna un partener cu care poti avea o relatie reusita. Iata cateva motive care te-ar putea convinge ca merita sa-i acorzi o sansa unui artist in devenire.

1. Calatoreste mult, dar are si mult timp liber

In general, artistii nu au un program fix de lucru, ceea ce inseamna ca puteti petrece mai mult timp impreuna. Daca barbatul pe care l-ai intalnit pe un site de dating online este cantaret, este foarte posibil sa plece destul de frecvent din oras, insa partea buna este ca poti merge cu el atunci cand timpul iti permite acest lucru.

2. Iti face cunostinta cu oameni interesanti

Lumea artistica este plina de oameni interesanti, insa la ei poti ajunge doar daca ai o cunostinta in breasla. Ai intalnit un artist pe un site de dating online? Acorda-i o sansa si vei intra intr-o lume fascinanta, poate chiar cea a showbiz-ului.

3. Iti poate pune o “pila”

Daca si tu esti artista si cauti sa te faci remarcata, dar nimeni nu te baga in seama, inseamna ca ai nevoie de o recomandare de la cineva cu experienta. Partenerul tau de pe siteul de dating online iti poate face legatura cu cineva care te poate ajuta sa te lansezi.

4. Asculta muzica buna

Artistii obisnuiesc sa asculte muzica buna si sunt preocupati de cultura. Le place sa citeasca, sunt destepti si poti discuta cu ei despre orice.

5. Nu are nevoie de o gospodina

Artistii sunt obisnuiti sa manance in oras si sa-si duca hainele la curatarie. Daca intalnesti un artist pe un site de dating online, fii convinsa ca nu are nevoie de o femeie casnica sau de o gospodina. Stie sa isi poarte singur de grija, dar cauta o persoana care sa il inteleaga si sa il accepte asa cum este: sensibil, usor dezordonat, visator, ambitios si usor vulnerabil.

Ai intalnit vreodata un artist pe un site de dating online?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply