Matrimoniale

Dating online: 5 semne ale barbatului ideal

By noiembrie 7, 2012 One Comment

Site-ul de dating online este locul potrivit pentru a intalni un barbat care sa te faca fericita. Totusi, inainte de a-i pune eticheta de “barbat ideal”, ar trebui sa te asiguri ca el indeplineste o serie de criterii. Iata ce semne ar fi bine sa nu ignori in comportamentul lui, atunci cand discutati pe un site de dating online.

1. Este matur

Stie cand este cazul sa faca o gluma, dar mai mult decat atat nu ezita nicio clipa atunci cand trebuie sa renunte la joaca si sa priveasca situatia cu seriozitate si maturitate? Chiar daca iti plac barbatii amuzanti, care te fac sa razi, ar fi bine sa te asiguri ca el este un om echilibrat. Maturitatea este un atu esential, pe care el trebuie sa il aiba. Doar asa va reusi sa iti mentina interesul si sa stie cum sa te abordeze, dar mai ales cum sa rezolve problemele care vor interveni in viata voastra de cuplu.

Poate ca iti va fi greu sa vezi daca este o persoana matura inca de la prima discutie de pe site-ul de dating online. Insa cu siguranta acest lucru se va vedea la primele intalniri fata in fata.

2. Este sincer

Nimeni nu isi doreste alaturi un partener care minte sau care omite sa mentioneze lucruri deosebit de importante. Si totusi traim intr-o lume in care oamenii mint pentru ca doresc sa para altfel sau pur si simplu pentru ca le este rusine cu lucruri pe care le-au facut in trecut. Daca barbatul de pe site-ul de dating online este o persoana franca si nu se teme sa iti dezvaluie detalii care l-ar putea pune intr-o lumina proasta, cu siguranta vei avea o viata frumoasa langa el.

Este de preferat un adevar dureros in defavoarea unei minciuni frumoase si este de dorit un om onest, indiferent de consecinte.

3. Te respecta

Iti respecta ideile, sugestiile, dar mai ales te respecta pe tine, indiferent de ce ai spune si ce ai face? Atunci ai noroc de un barbat pe care ar trebui sa incerci sa il tii langa tine. Oamenii incep sa uite de importanta respectului, mai ales dupa ce se implica intr-o relatie lunga. Ar fi bine sa stabiliti anumite limite si reguli in acest sens, inca de la inceput, de la discutiile de pe site-ul de dating online. Chiar si o mica jignire spusa in gluma deschide drumul catre un comportament nepotrivit, necivilizat.

4. Este independent

Barbatii care depind prea mult de partenera lor de viata nu sunt tocmai ideali. Incearca sa gandesti cat mai limpede si sa realizezi ca ai nevoie de un barbat care sa se descurce singur atunci cand situatia o cere. In plus, daca el simte nevoia sa te aiba tot timpul in preajma, ar trebui sa te gandesti ca poate ceva nu este in regula, chiar daca acest tip de comportament iti poate fi pe plac in prima faza.

5. Este afectuos si incearca sa iti faca pe plac

Iti aduce flori fara motiv si te saruta sau iti spune ca te iubeste atunci cand te astepti mai putin? Aceste gesturi sunt de dorit intr-o lume in care esti coplesita de probleme si stres. Iti poti da seama daca el este o persoana calda, afectuoasa si emotionala inca din primele discutii de pe site-ul de dating online. Eventual il poti intreba despre cele mai frumoase gesturi facute pentru fostele pertenere sau cum vede el o zi ideala alaturi de persoana iubita. In functie de raspunsurile lui, iti pot da seama daca are aceste atuuri.

Ce atuuri ar trebui sa aiba barbatul ideal pentru tine si cum le verifici pe site-ul de dating online?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Shince spune:

    actually she loved it she said it was the sweetest thing a guys given her but alas we did break up cuz she moved to fdiorla with her grandma but she said she will always remember me . Most of the time being too nice is a good thing my friend

Leave a Reply