Matrimoniale

Dating online: 5 semne ca el nu se teme de angajament

By iunie 29, 2012 3 Comments

Ai gasit, pe un site de dating online, un barbat care pare ideal pentru tine si te simti pregatita pentru o relatie cu acesta? Iata care sunt semnele care iti indica ca si el vrea sa faca acest pas si este capabil sa isi ia un angajament pe termen lung fata de tine.

1. Acest lucru este metionat in profilul lui de dating online

Verifica cu atentie profilul de pe site-ul de dating online al partenerului tau. Daca aici este mentionat ca isi doreste o relatie de durata, cel mai probabil chiar asa si este. In timpul conversatiilor intreaba-l despre ce l-ar determina sa se ataseze emotional de o femeie si sa isi doreasca o relatie serioasa cu aceasta. Daca raspunsurile sunt clare, ferme, la obiect, inseamna ca el stie ce isi doreste si sa nu incearca sa minta.

2. Prietenii lui sunt casatoriti sau au relatii serioase

Prietenii unui barbat au o influenta foarte puternica asupra lui. Daca acestia sunt intr-o relatie sau sunt casatoriti si au deja o familie, cel mai probabil si el isi doreste aceleasi lucruri. In timpul conversatiilor de pe site-urile de dating online intreaba-l despre amicii sai si incearca sa afli detalii referitoare la statusul marital al acestora. Vei observa care este parerea lui referitor la acest subiect si in functie de cum vorbeste despre amicii sai si despre familiile lor.

Daca vorbeste cu drag despre faptul ca acestia sunt casatoriti, cu siguranta isi doreste si el acelasi lucru.

3. Este foarte darnic

Incearca sa te convinga sa treceti de intalnirile online si sa va vedeti in oras, iar cand in sfarsit accepti sa faci acest lucru este dispus sa faca orice si sa cheltuie oricat pentru a te face sa te simti rasfatata? Cu siguranta vrea sa te impresioneze si nu esti doar o femeie trecatoare prin viata lui. Cu cat incearca sa iti ofere si sa iti daruiasca mai multe (nu neaparat lucruri materiale), cu atat se poate sa fie mai dedicat si sa isi doreasca sa fie mai implicat intr-o relatie cu tine.

4. Casa lui este primitoare

Daca ati trecut de nivelul discutiilor de pe site-ul de dating online si ai ajuns la el acasa, iar locuinta lui este un loc pe care l-ai putea numi “acasa”, ti se indica destul usor ca el este pregatit pentru o relatie devotata. In general, barbatii care isi doresc sa ramana singuri au un apartament in care o femeie nu se poate simti ca acasa. Daca totusi casa lui este calda si primitoare, daca are un pat de mijloc, o bucatarie complet utilata si mobilata si daca are un sifonier foarte mare, din care el ocupa doar 30%, cu siguranta se gandeste la aparitia unei femei in viata si caminul lui.

5. Provine dintr-o familie cu casnicii fericite

Cere-i informatii despre parintii si despre familia lui. Daca iti spune ca are o familie unita, ca parintii lui sunt casatoriti de cel putin 20 de ani si inca formeaza un cuplu fericit, sansele ca el sa isi doreasca acelasi lucru sunt destul de mari.

Atentie! Atunci cand discuti cu un barbat pe un site de dating online, nu lua ca atare toate lucrurile pe care ti le spune.

Este foarte posibil sa anumite lucruri sa se interpreteze gresit si sa produca o mica ruptura intre voi doi. De asemenea, nu insista prea mult cu intrebarile despre casatorie si familie pentru ca risti sa il sperii si sa elimini din start sansa oricarei relatii.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • liviu spune:

    mai trebuie verificat si daca patul e primitor

  • Kondeti spune:

    Dear Read.isi developer,Suppose I would use your pcgkaae, how should I refer to it? In the (short) R-manual it says to look at license( Read.isi ) , but that does not seem to work (yet).Cheers, Stijn

  • Smart spune:

    Postat pe data de Eu fiind intr-o relatie pot amirfa ca totul e mult mai adanc Teoria desigur e super, dar atunci cand cu adevarat esti intr-o relatie, multe lucruri se schimba

Leave a Reply