Matrimoniale

Dating online: 5 semne ca este potrivit pentru tine

By octombrie 10, 2012 3 Comments

Este greu de crezut, dar pe site-ul de dating online poti intalni oricand persoana potrivita pentru tine. Descopera semnele care iti indica faptul ca el este barbatul potrivit pentru tine.

Te respecta

Chiar daca nu te-ai gandit niciodata la “respect” ca la un criteriu de selectie, sunt foarte multi barbati care nu stiu cum sa vorbeasca si sa se poarte cu o femeie sau care, pur si simplu, nu isi dau interesul sa faca acest lucru. Este destul de simplu sa vezi daca o persoana te respecta, inca din primele discutii de pe site-ul de dating online.

Ia in considerare ce ii spui tu

Atunci cand esti intr-o relatie, totul trebuie sa se raporteze la doi. Daca el tine cont de acest aspect si se gandeste la tine ori de cate ori trebuie sa ia o decizie si daca ia in considerare lucrurile pe care i le spui tu atunci cand actioneaza intr-un fel sau altul. Il poti testa si il poti intreba cum ar reactiona in diferite situatii, in una din discutiile de pe site-ul de dating online.

Te pune pe primul loc

Este in stare sa amane orice doar pentru a te ajuta si pentru a fi alaturi de tine atunci cand ai nevoie de el? De exemplu, ar renunta la o iesire cu baietii, planificata de multa vreme, doar pentru a veni sa aiba grija atunci cand te simti rau?

Sau ar prefera sa stea cu tine de vorba pe site-ul de dating online in loc sa se uite la un film pe care il asteapta de multa vreme? Acestea lucruri sunt importante si te ajuta pe tine sa definesti relatia si sa iti dai seama daca este barbatul potrivit pentru tine.

Dorintele lui rezoneaza cu ale tale

Amandoi va doriti sa aveti o familie si copii? Sau amandoi visati sa aveti o viata in care sa calatoriti peste tot si sa va bucurati impreuna de aventuri impreuna? Cu siguranta este barbatul potrivit pentru tine. Partea buna este ca toate aceste lucruri pot fi determinate inca de la inceputul relatiei sau de la primele discutii de pe site-ul de dating online.

Iti arata ce simte

Barbatii care nu iti arata ce simt, cel mai probabil nu isi doresc sa se implice si vor doar o relatie trecatoare, care sa inceapa pe un site de dating online si care sa se finalizeze dupa cateva partide de sex. Daca el este o persoana emotionala si se deschide in fata ta, cu siguranta este potrivit pentru tine.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Innocent spune:

    If you are tired of dating sites with eednlss fake profiles and scams to take your money, then try e-datebook. E-datebook lets you sign up, search, and message members for free!! Give us a look, you have nothing to lose and everything to gain!!Its e-datebook with a .com on the end!

  • Fariezza spune:

    If you are tired of being single and bored then give e-datebook a try!! No spam, NO email piihhsng, NO viruses. E-datebook is a dating website that is gaining popularity around the country. E-datebook lets you search, message, and chat with anyone in the world for free.its e-datebook with a dot com on the end!!

  • Adrian spune:

    Treaba mai sta si in felul urmator. Daca fata ramane cu tine si te cunoaste foarte putin atunci baiatul are sansa sa se lase descoperit de ea si mai are sansa sa ii fie pe plac fetei. Baiatul face primul pas cu intalnirea nu conteaza unde e si tot baiatul trebuie sa stie cum sa o abordeze.

Leave a Reply