Matrimoniale

Dating online: 5 semne ca te intalnesti cu persoana nepotrivita

By octombrie 28, 2012 No Comments

Site-ul de dating online reprezinta o sursa inepuizabila de posibili parteneri. De foarte multe ori se intampla sa ne oprim la prima persoana care apare si sa ne complacem intr-o situatie care nu ne este neaparat prielnica, dar care in momentul respectiv pare sa fie singura varianta.

Partea buna este ca un site de dating online reprezinta garantia faptului ca exista oameni care sunt singuri, care isi cauta perechea, iar printre acesti oameni se poate afla chiar persoana potrivita pentru tine. Astfel, nu are sens sa iti pierzi vremea cu o persoana cu care nu ai nimic in comun, cand poti porni in cautarea sufletului pereche pe site-ul de dating online.

Iata care sunt semnele care indica in mod clar ca partenerul actual nu este cel cu care iti vei imparti viata.

1. Nu te simti fericit

Inca de la inceputul relatiei voastre ai avut dubii in ceea ce il priveste pe partener si nu te-ai simtit niciodata 100% fericit si implinit, insa poate ai trecut peste acest lucru si ai pus mai mult accent pe alte aspecte care poate par mai importante.

Din pacate, partenerul de viata se numara printre putinele surse de fericire ale unui om, asa ca ar fi bine sa cauti aceasta fericire in alta parte, cu ajutorul serviciilor oferite de site-ul de dating online.

2. Nu te simti bine in pielea ta

Persoana de langa tine nu te sustine in planurile pe care le ai, nu este de acord cu tine si te face sa te simti intotdeauna de parca esti pe punctul de a face ceva gresit. In cazul in care acest lucru se intampla in mod frecvent, cu siguranta nu ai alaturi de tine persoana potrivita.

Omul de langa tine trebuie sa te incurajeze si sa iti fie alaturi in orice moment, indiferent de situatie. Cu siguranta poti gasi un partener mult mai bun, care sa te faca sa te simti bine cu tine. Trebuie doar sa cauti si sa nu te grabesti atunci cand iti faci cont pe site-ul de dating online.

3. Oamenii din jurul tau te sfatuiesc sa renunti la partener

Prietenii si familia ta considera ca ar fi mai bine sa renunti la partenerul actual si sa cauti pe altcineva? In momentul in care o singura persoana iti spune acest lucru poate fi destul de dubios si suspect, insa atunci cand mai mult de doua persoane iti repeta ca partenerul pe care il ai nu iti este benefic ar fi bine sa analizezi situatia si sa iei in calcul posibilitatea ca ar putea avea dreptate.

4. Te gandesti la altcineva

Fie ca este o persoana pe care ai cunoscut-o pe site-ul de dating online, fie ca este vorba despre un coleg de munca, faptul ca te gandesti la o alta persoana atunci cand esti intr-o relatie, in mod clar reprezinta un semn ca nu esti alaturi de persoana potrivita.

5. Instinctele iti spun sa pleci

Iti este greu sa renunti la o relatie pe care o ai de cateva luni sau chiar de cativa ani, dar chiar si asa, atunci cand gandesti la rece cand esti determinat sa iti asculti instinctele, stii ca trebuie sa renunti la aceasta persoana si ca trebuie sa cauti pe altcineva.

Site-ul de dating online este un punct de start excelent – vei fi uimit sa vezi cat de repede poti desscoperi o persoana ideala pentru tine.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply