Site icon Blog matrimoniale

Dating online: 5 semne ca trebuie sa va intalniti

Intalnirea fata in fata cu o persoana cu care ai comunicat doar pe un site de dating online si pe retelele de socializare este un pas important si emotionant. Uneori, chiar daca iti doresti foarte mult sa il cunosti personal pe cel care se afla “la capatului firului”, nu ai curaj sa faci acest pas pentru ca nu stii cand este momentul propice. Ei bine, noi stim cand este cazul sa te intalnesti cu cel care ti-a starnit interesul in mediul virtual.

1. Dating online: conversati ore intregi

Nicio persoana nu comunica ore intregi, zi de zi, cu o persoana de sex opus, daca la mijloc nu ar fi vorba despre atractie. Daca ajungeti sa comunicati pe un site de dating online atat de mult incat va stiti ora de trezire, romanul preferat, mancarea preferata si alte astfel de detalii, este cazul sa va programati o intalnire. Lucrurile ar putea decurge mai bine decat crezi.

2. Dating online: va povestiti lucruri din trecutul amoros

In mod obisnuit, persoanele care se cunosc prin intermediul unui site de dating online nu dezvaluie lucruri din trecutul lor amoros decat in momentul in care incep sa aiba incredere reciproca. Daca si tu ajungi intr-un asemenea punct, in care simti ca ii poti spune partenerului tau orice despre viata ta personala, iar el reactioneaza bine, in sensul ca nu se supara, poti sa te astepti din clipa in clipa la o intalnire “offline”.

3. Dating online: va timiteti mesaje de noapte buna pe telefon

Ati ajuns in punctul in care relatia voastra a depasit stadiul de dating online si pastrati legatura si prin intermediul altor mijloace? Va timiteti in fiecare seara mesaje de noapte buna, urmate de cativa pupici? Ce semn mai clar de atat te-ar putea convinge ca este cazul sa accepti o intalnire? Daca partenerul ezita sa-ti faca o invitatie in oras, fii curajoasa si propune-i tu acest lucru.

4. Dating online: te faci mai frumoasa pe zi ce trece

Gasirea unui posibil partener de viata pe un site de dating online te determina sa te faci mai frumoasa pe zi ce trece, chiar daca inca nu l-ai cunoscut personal. Simpla discutie cu el te face sa iti doresti sa arati cat mai bine in eventualitatea unei intalniri. Simti nevoia sa te machiezi mai des, sa iti cumperi haine moderne si feminine, sa te duci la coafor si sa-ti faci manichiura. Cand ajungi in acest stadiu, nu mai exista nicio urma de indoiala: trebuie sa va intalniti.

5. Dating online: ti se aprind calcaiele cand vine vorba de sex

Sunteti oameni maturi, asa ca inevitabil vine vorba despre sex chiar de la primele discutii pe siteul de dating online. Daca simti ca ti se aprind calcaiele de fiecare data cand aduce in discutie un subiect cu tenta sexuala, daca simti ca iti doresti sa il cunosti si sa ai parte de experiente sexuale cu partenerul cu care comunici, inseamna ca trebuie sa va intalniti.

Relatia care la inceput este una platonica pe siteul de dating online se poate transforma intr-o frumoasa relatie de dragoste, care la randul ei poate evolua intr-o casatorie si o viata de familie fericita. Datingul online presupune sa fii persoana potrivita, la locul potrivit.