Matrimoniale

Dating online: 5 sfaturi pentru o relatie perfecta

By noiembrie 18, 2012 No Comments

Este dificil sa gasesti partenerul ideal, insa atunci cand il descoperi, te poti bucura impreuna cu acesta de o relatie perfecta. Nu contesta nimeni faptul ca orice relatie are nevoie de multa munca si chiar de unele compromisuri pentru a functiona, insa atunci cand exista vointa si mai ales iubire, orice este posibil. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai o relatie perfecta, inca de la primele discutii pe site-ul de dating online.

1. Bucurati-va de timpul petrecut impreuna

Fie ca iesiti in oras sau discutati ore in sir pe site-ul de dating online, savurati fiecare moment petrecut impreuna. Mai mult decat atat, incercati sa descoperiti tot timpul lucruri noi si sa faceti relatia voastra sa fie cat mai sincera si cat mai relaxata. Evitati conflictele si discutiile fara rost, mai ales atunci cand pentru acestea nu exista un motiv intemeiat.

2. Mentine-ti independenta

Este foarte adevarat ca, mai ales la inceputul unei relatii, oamenii sunt dispusi sa renunte la absolut tot, doar pentru a sta alaturi de partener. Din pacate, acest lucru este o greseala. Veti ajunge sa va plictisiti si sa aveti frustrari pentru ca renuntati la obiceiurile voastre. Chiar daca cea mai mare parte a timpului o petreceti impreuna, ar fi bine ca tu sa nu renunti la tabieturile tale, la prietenii tai. Mai mult decat atat, indeamna-l pe partener sa faca acelasi lucru. Cu cat va veti simti mai liberi in aceasta relatie, cu atat veti fi mai fericiri impreuna.

3. Asculta-l pe partener

Fie ca este vorba despre probleme de familie, la locul de munca sau pur si simplu despre amintiri din copilarie, ar fi bine sa ii acorzi toata atentia ta partenerului atunci cand acesta incepe sa iti vorbeasca sau sa iti scrie pe site-ul de dating online. In mod sigur iti doresti ca el sa faca acelasi lucru pentru tine, asa ca ar fi bine sa faci asta chiar si atunci cand poate nu ai chef sau cand ai deja propriile tale probleme, frustrari si motive de stres.

4. Arata-i ca il apreciezi

Fie ca iti aduce o floare, ca iti lasa un mesaj de dragoste pe site-ul de dating online sau ca s-a oferit sa te duca la job cu masina, arata-i cat de mult apreciezi toate aceste gesturi. Doar asa partenerul tau se va simti multumit si va incerca sa faca gesturi frumoase si in viitor. Nu te purta ca si cum anumite lucruri si tipuri de comportament sunt absolut normale sau ca si cum oricum era de datoria lui sa fie atent cu tine.

5. Incearca sa il faci fericit

Gesturile simple conteaza mai mult decat iti imaginezi. Un biletel, pe care scrie “Te iubesc”, lipit pe oglinda din baie sau micul dejun adus la pat, din cand in cand, reprezinta modalitati de a-i face bucurii partenerului tau. In plus, nu te sfii ca, uneori, sa ii lasi mesaje sexy pe telefon sau chiar pe site-ul de dating online, ca si cum ati fi la inceputul relatiei si arzi de nerabdare sa ajungi cu el in pat.

Desigur, printre gesturile care il vor face fericit se numara organizarea unor intalniri doar cu prietenii lui, punerea la dispozitie a sufrageriei si a televizorului atunci cand sunt evenimente sportive pe care le asteapta de multa vreme sau oferirea unor cadouri pe care planuieste de multa vreme sa le achizitioneze.

Tu ce obisnuiesti sa faci pentru a avea o relatie perfecta?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply