Matrimoniale

Dating online: 6 calitati pe care barbatii le adora la femei

By iunie 7, 2012 One Comment

Atunci cand un barbat face dating online cu o femeie urmareste intotdeauna anumite trasaturi pe care trebuie sa le intruneasca pentru a-i putea atrage atentia. Sigur ca fiecare dintre ei are un top individual de calitati pe care vrea sa le descopere la o femeie pentru a-i deveni iubita, insa specialistii sustin ca mai toti barbatii urmaresc, in mare, aceleasi caracteristici. Iata care sunt!

1. Aspectul fizic

Chiar daca exista prejudecati conform carora barbatii prefera doar femei cu forme senzuale si voluminoase, extrem de sexy si cat mai boeme, specialistii le contrazic.

Prin a avea un aspect fizic placut, nu se intelege doar picioare lungi, silueta 90-60-90 si un chip perfect, ca de papusa. Dimpotriva, atunci cand este in cautarea unei persoane cu care sa aiba o relatie de lunga durata, criteriile barbatului se schimba.

Ceea ce cauta multi barbati la femeia de langa ei este un aspect ingrijit, curat, simplu, subtil si nu ofensator, vulgar sau prea sexy. Este recomandat sa aiba intotdeauna manichiura facuta, parul aranjat, sa miroasa bine si sa aiba un stil propriu de a se imbraca, care sa o defineasca.

2. Naturaletea

Chiar daca atunci cand ai intalniri online, singurul instrument prin care poti cunoaste persoana este chatul, adica scrisul, barbatii isi dau repede seama daca o femeie este sau nu naturala, prin felul in care se exprima.

Este important ca femeile sa fie naturale in timpul intalnirilor online cu un barbat, si sa nu incerce sa para ceea ce nu sunt, deoarece nu le ajuta sa ajunga in bratele lor. Cu ocazia primei intalniri, barbatul va descoperi exact cu cine are de-a face, iar mica sarada va fi deconspirata.

3. Simtul umorului

Asa cum femeilor nu le plac barbatii anosti si seriosi din fire, nici barbatii nu cauta femei care nu stiu sa zambeasca sau sa reactioneze la o gluma, cu atat mai putin cele suparacioase.

Simtul umorului este foarte important intr-o relatie, iar atunci cand faci dating online si te afli la primele conversatii cu un barbat, te poate salva din multe situatii delicate sau neplacute, intr-un mod subtil si agreabil.

4. Inteligenta

Din ce in ce mai multi barbati renunta la criteriul frumusete in favoarea inteligentei atunci cand cauta partenere de viata. Ei doresc langa ei femei care sa-i stimuleze intelectual.

Mai mult chiar, specialistii au descoperit ca nu ii mai intereseaza atat de mult sa fie atractive din punct de vedere sexual, cat sa fie inteligente si capabile sa poarte conversatii pe diverse subiecte de cultura generala. Unora dintre ei li se pare acest lucru mai excitant decat un aspect fizic foarte sexy..

5. Dezinhibarea sexuala

Ca barbatii se gandesc aproape in fiecare minut la sex, mai ales atunci cand sunt in compania unei femei, este un lucru demonstrat si deja cunoscut.

Sa nu crezi ca daca ai doar intalniri online cu el, interesul pentru sex este mai mic. Dimpotriva, barbatilor le plac femeile “open minded”, atunci cand vine vorba de sex, capabile sa aiba discutii firesti si naturale pe acest subiect si chiar sa raspunda provocarilor sau aluziilor pe care le initiaza ei.

6. Sociabilitatea

Barbatii cauta femei comunicative, care stiu sa initieze tot felul de conversatii si sa intretina dialogurile. Vor femei prietenoase, care atunci cand ies in oras cu ei, stiu sa se faca placute anturajului, cu o viata sociala activa si cat mai multi prieteni.

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Redroses_ spune:

    Referitor la articol parerea mea este ca si femeile isi doresc aceleasi calitati de la un barbat.
    Ma intreb ce femeie ar dori sa comunice sau sa intalnesca cu un barbat neingrijit, lipsit de educatie sau care nu stie sa inchege o conversatie ?
    “Dating online” …Cuvantul dating inseamna intalnire, si eu consider ca aici oamenii nu se intalnesc, ci fac doar cunostinta..pentru ca adevarata cunoastere se face in realitate.
    As fi curioasa….ce-si doresc femeile…Poate ca vor citi si barbatii articolul si vor schimba ceva din comportamentul lor in ceea ce priveste virtualul…

Leave a Reply