Matrimoniale

Dating online: 6 calitati pe care femeile le cauta la barbati

By iunie 6, 2012 5 Comments

Umorul, sociabilitatea, inteligenta si romantismul – sunt doar cateva dintre “ingredientele-cheie” ale unei retete de succes la intalniri online. Atunci cand faci dating online, trebuie sa stii ca exista cateva calitati esentiale pe care orice femeie le cauta la un barbat si trebuie sa ai grija sa le pui in valoare cat mai mult pentru a o cuceri pe cea care vrei sa-ti devina partenera de viata!

1. Sociabilitatea

Sociabilitatea este un criteriu de selectie important pentru femei, atunci cand cauta un barbat cu care sa lege o relatie.

Nicio femeie nu-si doreste langa ea o persoana anosta, fara prieteni, izolata, care nu vorbeste foarte mult si nu stie sa isi faca prieteni sau sa aiba o viata sociala activa.

2. Inteligenta

Femeile cauta barbati inteligenti, nu genii, asa cum au impresia unii domni. Este vorba de o “inteligenta de bun simt”, daca vrei sa ii spui asa.

Acest lucru inseamna ca un barbat stie sa vorbeasca si, mai ales, sa scrie corect gramatical si stlistic, poate face fata si sustine o discutie intelectuala despre subiecte sau teme banale, foarte cunoscute, si este capabil sa te stimuleze si intelectual, nu doar sa vorbiti despre banalitati.

Majoritatea femeilor considera inteligenta un atu extrem de sexy la barbati.

3. Simtul umorului

Simtul umorului este unul dintre calitatile principale pe care femeile le cauta la barbati si se poate dovedi un punct forte in cucerirea doamnelor.

Intr-o lume si societate destul de anosta, numai cu vesti proaste si suparatoare, orice motiv de a zambi sau a rade cu gura pana la urechi este apreciat de femei.

Si, pana la urma, ce femeie si-ar dori langa ea un barbat care nu stie sa schiteze niciun zambet, este serios si apatic, si habar nu are sa guste o gluma de buna calitate?

4. Sex-appeal-ul

Chiar daca aveti doar intalniri online si nu il cunosti suficient de bine pentru a simti daca exista vreo chimie intre voi si daca te da pe spate sex-appeal-ul lui, poti sa iti dai seama de multe lucruri din poze, discutii si chiar conferinte video.

Un barbat care stie sa-si “vanda” sex-appeal-ul in fata unei femei, va avea multe de castigat. Este important sa aiba dezvoltata abilitatea de a introduce in discutie subiectul sexului la momentul potrivit, intr-un mod destul de voalat astfel incat sa nu para intruziv sau vreun apropo si sa stie sa faca gesturi (dedicatii, declaratii, atentii virtuale etc.) prin care sa fascineze sau cucereasca femeia.

Si aspectul fizic ingrijit si atentia la detalii conteaza in afisarea unui sex-appeal atractiv pentru femei.

5. Respectul

Respectul este o calitate primordiala cautata de o femeie la un barbat.

De la modul in care i te adresezi, pana la felul in care o abordezi si conduci discutiile in intalnirile online, toate joaca un rol esential in cucerirea unei femei.

Vorbeste frumos, corect si nu fi niciodata vulgar in felul in care i te adresezi. Nu este nevoie sa mai spunem ca nu trebuie sa joci la “doua fronturi” si sa ai, in paralel, o alta iubita sau sa fii casatorit.

6. Romantismul

Romantismul este o calitate pe cale de disparitie in ziua de astazi. Cu toate acestea, barbatii care au inspiratia sa il foloseasca din plin in relatia cu o femeie, vor avea numai de castigat.

Gesturile romantice sunt pe placul oricarei femei, astfel ca nu ezita sa incerci sa o impresionezi si coplesesti cu atentii, surprize si gesturi care sa o surprinda mereu placut.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Faradiba spune:

    Stel spune:Buna Cristina,postez pe blog un ,,comentariu,, care nu imi apartine, pe care l-am citit uenvda, mie mi-a placut foarte tare si as vrea sa-l impartasesc cu voi cei care intrati si cititi/postati aici .Conversatie de femeie inteligenta:Intr-o scurta conversatie, un barbat intreaba o femeie: Ce tip de barbat cauti? Ea ramase un moment tacuta, il privi in ochi si ii zise: Vrei sa stii intr-adevar? El raspuse: Da! Atunci incepu sa zica: Fiind femeie sunt in pozitia de a-i cere barbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine. Platesc facturile, ma ocup de casa, merg la supermarket, fac cumparaturi si totul fara ajutorul unui barbat…Imi pun intrebarea: Ce poti tu sa aduci in viata mea?Barbatul ramase privind. Gandea cu siguranta ca este vorba de bani.Ea, stiind ce gandeste el, spuse:- Nu ma refer la bani. Am nevoie de mai mult. Am nevoie de un om care sa lupte pentru perfectiune in toate aspectele vietii.El isi incrucisa bratele, se aseza in fotoliu si privind-o ii ceru sa explice mai in detaliu.Ea zise:- Caut pe cineva care sa lupte pentru perfectiune mentala, pentru ca am nevoie de cineva cu care sa conversez si care sa ma stimuleze din punct de vedere intelectual. Eu nu am nevoie de cineva simplu din punct de vedere mental. Am nevoie de cineva suficient de sensibil ca sa inteleaga prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca sa ma incurajeze si sa nu ma lase sa cad. Caut pe cineva pe care sa il respect ca sa pot sa fiu “ascultatoare”. Nu pot sa fiu asa cu cineva care nu poate sa isi rezolve singur problemele. Eu caut un barbat care se poate ajuta pe sine insusi pentru a ne ajuta reciproc. Cand termina se uita la el si il vedea foarte derutat si intrebator.El ii zise:- Ceri mult.Ea raspunse:- Valorez mult.numai bine,Stel

    • Viki spune:

      Tare de tot…Sigur noi femeile trebuie sa ne stim pretul

    • faradibu spune:

      conversatie cu un barbat inteligent:Intr-o scurta conversatie, un barbat intreaba o femeie: Ce tip de barbat cauti? Ea ramase un moment tacuta, il privi in ochi si ii zise: Vrei sa stii intr-adevar? El raspuse: Da! Atunci incepu sa zica: Fiind femeie sunt in pozitia de a-i cere barbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine. Platesc facturile, ma ocup de casa, merg la supermarket, fac cumparaturi si totul fara ajutorul unui barbat…Imi pun intrebarea: Ce poti tu sa aduci in viata mea?Barbatul ramase privind. Gandea cu siguranta ca este vorba de bani.Ea, stiind ce gandeste el, spuse:- Nu ma refer la bani. Am nevoie de mai mult. Am nevoie de un om care sa lupte pentru perfectiune in toate aspectele vietii.El isi incrucisa bratele, se aseza in fotoliu si privind-o ii ceru sa explice mai in detaliu.Ea zise:- Caut pe cineva care sa lupte pentru perfectiune mentala, pentru ca am nevoie de cineva cu care sa conversez si care sa ma stimuleze din punct de vedere intelectual. Eu nu am nevoie de cineva simplu din punct de vedere mental. Am nevoie de cineva suficient de sensibil ca sa inteleaga prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca sa ma incurajeze si sa nu ma lase sa cad. Caut pe cineva pe care sa il respect ca sa pot sa fiu “ascultatoare”. Nu pot sa fiu asa cu cineva care nu poate sa isi rezolve singur problemele. Eu caut un barbat care se poate ajuta pe sine insusi pentru a ne ajuta reciproc. Cand termina se uita la el si il vedea foarte derutat si intrebator.El ii zise:-Ai spus ca vrei un barbat care poate sa-si rezolve singur problmele, dar tu, poti sa-ti rezolvi problemele singura?Ea raspunse:-Da. Pai atunci, spuse el, de ce cauti un barbat pt. toata viata? nu-ti ajunge o ora, sau o noapte, si sa-ti traiesti viata, singura si linistita, fara sa fii deranjata de altcineva? Si atunci femeia, ne mai stiind ce sa raspunda, tacu, isi pleca privirea in pamant, si se indeparta rusinata

  • ChoLis spune:

    ma gadeam zlliee astea vreau sa fiu libera, vreau sa fiu a mea, vreau sa nu depind de altcineva niciodata pentru nimic, vreau sa nu ma afecteze vreun alt om vreodata, vreau si stiu ce vreau asa ca vreau sa ma conduc (doar pe mine, atat; altii sa se conduca singuri ca doar nu’s sugari), vreau sa ma pierd cu totul, sa mi se blocheze creierul fie si pentru 5 minute de pauza, vreau sa citesc, vreau sa invat, vreau sa ascult muzica, vreau sa-mi vad prietenii (fara vreun el prin preajma), vreau sa ies cu ei prin baruri, vreau sa conduc, vreau sa ma duc la munte, vreau sa am casa mea, vreau sa alerg, vreau sa dorm, vreau o familie (fara sa mi se ceara casatorie), vreau un barbat (unul care sa isi poarte pantalonii cu coaie la purtator), vreau copil (poate chiar doi daca voi fi capabila), vreau sa imi fac ordine si curatenie in toate cele de cate ori simt eu nevoia (ceea ce este cam zilnic, fiecare cu obsesile lui) vreau sa ma duc la salon, vreau sa am grija de corpul meu, vreau sa arat bine, vreau sa imi acord timp sa respir, vreau sa imi iau timpul pentru a ma gati in fiecare zi inainte de a zbura spre birou, vreau sa fiu cea mai buna in ceea ce fac daca va ganditi ca vreau prea multe luati in calcul faptul ca as putea renunta la gatit pe’asta nu mi-l doresc asa mult toate se bat cap-in-cap, se exclud reciproc si oricum nu fac altceva decat sa te faca sa identifici noi dorinte eu zic sa renuntam sa ne mai dorim chestii, poate ne lamurim pe drum cu ce se mananca viata asta

Leave a Reply