Site icon Blog matrimoniale

Dating online: 6 calitati pe care femeile le cauta la barbati

Umorul, sociabilitatea, inteligenta si romantismul – sunt doar cateva dintre “ingredientele-cheie” ale unei retete de succes la intalniri online. Atunci cand faci dating online, trebuie sa stii ca exista cateva calitati esentiale pe care orice femeie le cauta la un barbat si trebuie sa ai grija sa le pui in valoare cat mai mult pentru a o cuceri pe cea care vrei sa-ti devina partenera de viata!

1. Sociabilitatea

Sociabilitatea este un criteriu de selectie important pentru femei, atunci cand cauta un barbat cu care sa lege o relatie.

Nicio femeie nu-si doreste langa ea o persoana anosta, fara prieteni, izolata, care nu vorbeste foarte mult si nu stie sa isi faca prieteni sau sa aiba o viata sociala activa.

2. Inteligenta

Femeile cauta barbati inteligenti, nu genii, asa cum au impresia unii domni. Este vorba de o “inteligenta de bun simt”, daca vrei sa ii spui asa.

Acest lucru inseamna ca un barbat stie sa vorbeasca si, mai ales, sa scrie corect gramatical si stlistic, poate face fata si sustine o discutie intelectuala despre subiecte sau teme banale, foarte cunoscute, si este capabil sa te stimuleze si intelectual, nu doar sa vorbiti despre banalitati.

Majoritatea femeilor considera inteligenta un atu extrem de sexy la barbati.

3. Simtul umorului

Simtul umorului este unul dintre calitatile principale pe care femeile le cauta la barbati si se poate dovedi un punct forte in cucerirea doamnelor.

Intr-o lume si societate destul de anosta, numai cu vesti proaste si suparatoare, orice motiv de a zambi sau a rade cu gura pana la urechi este apreciat de femei.

Si, pana la urma, ce femeie si-ar dori langa ea un barbat care nu stie sa schiteze niciun zambet, este serios si apatic, si habar nu are sa guste o gluma de buna calitate?

4. Sex-appeal-ul

Chiar daca aveti doar intalniri online si nu il cunosti suficient de bine pentru a simti daca exista vreo chimie intre voi si daca te da pe spate sex-appeal-ul lui, poti sa iti dai seama de multe lucruri din poze, discutii si chiar conferinte video.

Un barbat care stie sa-si “vanda” sex-appeal-ul in fata unei femei, va avea multe de castigat. Este important sa aiba dezvoltata abilitatea de a introduce in discutie subiectul sexului la momentul potrivit, intr-un mod destul de voalat astfel incat sa nu para intruziv sau vreun apropo si sa stie sa faca gesturi (dedicatii, declaratii, atentii virtuale etc.) prin care sa fascineze sau cucereasca femeia.

Si aspectul fizic ingrijit si atentia la detalii conteaza in afisarea unui sex-appeal atractiv pentru femei.

5. Respectul

Respectul este o calitate primordiala cautata de o femeie la un barbat.

De la modul in care i te adresezi, pana la felul in care o abordezi si conduci discutiile in intalnirile online, toate joaca un rol esential in cucerirea unei femei.

Vorbeste frumos, corect si nu fi niciodata vulgar in felul in care i te adresezi. Nu este nevoie sa mai spunem ca nu trebuie sa joci la “doua fronturi” si sa ai, in paralel, o alta iubita sau sa fii casatorit.

6. Romantismul

Romantismul este o calitate pe cale de disparitie in ziua de astazi. Cu toate acestea, barbatii care au inspiratia sa il foloseasca din plin in relatia cu o femeie, vor avea numai de castigat.

Gesturile romantice sunt pe placul oricarei femei, astfel ca nu ezita sa incerci sa o impresionezi si coplesesti cu atentii, surprize si gesturi care sa o surprinda mereu placut.