Matrimoniale

Dating online: 6 semne ca nu ar trebui sa te intalnesti cu el

By iunie 15, 2012 3 Comments

Inainte de a te decide daca te intalnesti prima oara cu un barbat de pe un site de dating online, trebuie sa te asiguri ca merita sa ii acorzi aceasta sansa si ca nu iti pierzi timpul cu el. Iata cateva semne clare care indica ca nu este tipul potrivit pentru tine!

1. Profilul ofera informatii contradictorii

Primul lucru pe care il vezi inainte de a incepe sa ai intalniri online cu un barbat este profilul pe care-l are pe site-ul unde este inregistrat.

Daca il urmaresti cu atentie si observi ca are poze care par a fi false sau ca toate fotografiile arata aproximativ la fel, inseamna ca ceva nu este in ordine.

Daca pe masura ce te conversezi online cu el, descoperi ca una iti zice si alta scrie pe profilul lui, iarasi trebuie sa il suspectezi ca minte si ca poate nu este ceea ce pare a fi.

Tine minte tot ce iti zice si, din cand in cand, verifica informatiile, punandu-le sub alte forma de intrebari sau in alte contexte. Daca minte, va fi prins usor.

2. Profilul este superficial

Daca profilul barbatului cu care vorbesti online este destul de sarac in informatii legate de cariera, prieteni, familie, interese, este posibil sa nu fie interesat sa cunoasca femei pentru a lega o relatie, ci doar pentru o aventura sexuala.

Orice barbat care doreste sa cunoasca pe cineva cu care sa formeze un cuplu, are grija sa isi completeze cat mai mult profilul si sa puna informatii relevante si atragatoare in profil.

Daca si in discutii ti se pare ca este evaziv, ca nu discuta despre prieteni, familie, ocupatie, si nu iti spune unde sta sau unde lucreaza, este posibil sa aiba vreo sotie pe acasa.

3. Vorbeste vulgar, scrie incorect si abordeaza tema sexului prea devreme

Daca are un limbaj neadecvat, inorect sau nu poti tolera stilul lui de a comunica, nici nu are rost sa il mai corectezi sau sa ii spui ca este nepotrivit pentru tine. Este timpul sa abandonezi conversatiile cu el si sa incerci sa gasesti pe cineva care te respecta.

De asemenea, daca vorbeste de la inceput despre sex si pare sa faca aluzie numai la subiecte cu tenta sexuala, este posibil sa te intrebe, de fapt, mai voalat sau nu, daca esti interesata de o aventura sau de un “one night stand”, nu de alte tipuri de relatii.

Stai linistita, caci daca il intrebi, nu va recunoaste, insa scopul lui este sa iti castige increderea si sa te atraga in patul lui. Evita persoanele din intalniri online care sunt mai interesate de pozitia ta sexuala preferata, decat de tine ca persoana etc.

4. Intuitia iti spune ca nu este cazul sa iesi la o prima intalnire

Invata sa te cunosti mai bine si sa-ti asculti intuitia. Daca discutiile din timpul intalnirilor online par in regula si este un barbat atragator si interesant, dar exista ceva care te trage inapoi de la a merge la o prima intalnire cu el, asculta-ti intuitia.

Mai amana prima intalnire pana cand il vei cunoaste mai bine si te va convinge ca merita sa ii dai o sansa.

5. Este prea serios si se plange tot timpul

Ti se plange de problemele lui si este tot timpul serios in discutii? Nu sesizezi nicio gluma din partea lui, niciun emoticon cu zambete sau vreo reactie inteligenta la bancurile tale? Este cazul sa mergi mai departe si sa cunosti pe altcineva, este tipul de barbat posomorat, plictisitor si neinteresant!

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Doddie spune:

    Name * Email * (nu se face public) Website jQuery(document).ready(function(){jQuery(“”).appendTo(“body”);}); Mă abneoz să primesc prin e-mail comentariile viitoare.Subscribe without commentingE-Mail:

  • Miild spune:

    Buna idee! Pana acum nu dadeam aecpct la toti cei care-mi cereau prietenia facebook-uiasca , dar uite ca la chestia asta de promovare a blog-ului nu m-am gandit Am doar vreo 450 prieteni si sunt maxim 10 -15 cu care nu ma cunosc personal. Dar sunt destui de activi adica, depinde si ce postez, dupa cum spunea Serban in comentariul anterior. In orice caz, am dat peste blog-ul tau venind de pe alt blog si am gasit postarea asta. De-acum o sa incerc sa-mi maresc si eu numarul de prieteni. Multzam de idee! :)ceţi place? +1

  • Asep spune:

    Nu ştiu dacă mi se pare mie sau nu, dar paginile sunt cam prost văzute de ce2nd cu mfoidicările een timeline-ul Facebook-ului. Dacă pun un update pe profil şi un update pe pagină, mai rapid se pierde een timeline update-ul de pe pagină.Iar faptul că oamenii se pot abona la update-urile contului tău, salvează. Pentru că poţi avea mai mult de 5000 de persoane care să vadă ceea ce scrii.Oricum, momentan, pe2nă ce2nd mă hotărăsc unde mă promovez mai bine, folosesc ate2t pagina, ce2t şi contul şi trimit update-uri diferite, bineeenţelesceţi place? 0

Leave a Reply