Matrimoniale

Dating online: 6 semne ca te-ai indragostit virtual

By iunie 15, 2012 No Comments

Credeai ca dating-ul online presupune o oarecare detasare emotionala si ca nu creeaza niciodata premisele si cadrul necesar pentru a te indragosti de cineva? Te inseli! Doar pentru ca nu te-ai vazut inca cu persoana respectiva, nu inseamna ca nu te atrage si nu ai inceput sa nutresti sentimente! Invata sa recunosti principalele semne care iti arata ca te-ai indragostit virtual!

Semnele ca te-ai indragostit virtual de cineva nu sunt cu mult diferite de cele in care iti dai seama ca incepi sa nutresti sentimente pentru o persoana cu care deja te-ai intalnit.

1. Te gandesti numai la el

Cel mai evident semn ca iti place de persoana cu care faci dating online este faptul ca iti sta gandul numai la ea. Insa este suficient pentru a fi indragostita? Sau e doar o obsesie de moment?

Atunci cand comunici foarte bine, chiar si doar in intalniri online, cu o persoana, cand aveti foarte multe lucruri in comun si va completati unul pe celalalt in discutiile virtuale, este clar ca simpla atractie de moment incepe sa fie inlocuita cu ceva sentimente, izvorate nu din aspcetul fizic, ci din interactiunile si discutiile cu el, mult mai importante decat banala atractie fizica, care nu reuseste sa tina impreuna doua persoane, pe termen lung.

2. Ii urmaresti insistent profilul si ultimele postari pe site-uri de socializare

Atunci cand incepi sa devii un mic “hartuitor” virtual secret, care incepe sa-i verifice postarile online de pe site-urile de socializare, inseamna ca nu iti este indiferent deloc si ca poate este mai mult decat o simpla atractie virtuala.

3. Aduci vorba mereu despre el in discutiile cu altii

Nu poti sta de vorba cu prietenii tai sau fara a duce vorba de persoana cu care faci dating online?

Iti apare mereu nu doar in minte, ci si in discutiile uzuale, la intalniri sociale cu prietenii. Ai grija, domnul Cupidon s-ar putea sa nu mai aiba mult pana sa-ti patrunda in inima si sa-ti lase acolo “microbul” iubirii!

4. Exista lucruri din viata cotidiana care te duc cu gandul la el

Mergi pe strada si vezi o marca de masina pe care o are el si iti apare el brusc in minte, vezi un afis cu o formatie care ii este pe plac si te duci imediat cu gandul la el? Mananci o prajitura despre care ati tot vorbit sau va place amandurora si imaginea lui iti apare instantaneu in minte? Este posibil sa fii indragostit de persoana cu care iti dai de ceva timp intalniri online.

5. Te trezesti ca ii dai o multime de mesaje in fiecare zi

De obicei esti cumpatata cand vine vorba de relatiile amoroase si ai grija sa nu cazi niciodata in extreme, nici macar in privinta telefoanelor, sau sa abuzezi de mailuri sau mesaje private.

Totusi, persoana cu care faci dating online acum pare sa iti fi desfiintat toate principiile. Te-ai trezit ca i-ai dat o multime de mesaje intr-o singura zi? Este clar ca ti-e gandul numai la el si ca esti mereu dornica sa afli ce face si, probabil, de ce nu este online.

6. Ti-a pierit pofta de mancare si ai fluturasi in stomac

Daca pofta de mancare ti-a devenit straina, iar atunci cand ai intalniri online cu el, fluturasii iti zburda prin stomac, este posibil sa nutresti ceva sentimente pentru el si sa fie ceva mai mult decat un flirt nevinovat sau o atractie de moment.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply