Matrimoniale

Dating online: 7 reguli pentru o relatie de succes

By august 7, 2012 No Comments

Site-urile de dating online iti pun la dispozitie nenumarate posibilitati in ceea ce priveste gasirea unui partener. Daca ai gasit partenerul ideal, nu iti ramane decat sa respecti cele mai importante reguli care sa te ajute sa il pastrezi si sa aveti astfel o relatie ideala. Iata cateva dintre cele mai importante reguli pe care trebuie sa le respecti atunci cand iubesti.

1. Evita sa minti

Evita sa minti sau sa ascunzi lucrurile importante. Indiferent ca discutati pe site-ul de dating online sau fata in fata si indeferent de stadiul relatiei voastre, evita sa iti minti partenerul. Este adevarat ca unele lucruri ar putea sa il deranjeze, insa cu siguranta si tu iti doresti ca ea/el sa iti spuna intotdeauna adevarul.

2. Nu il/o compara niciodata cu fostul partener de viata

Fie ca sunt lucruri bune sau rele, evita sa ii spui “asa facea si ex-ul meu”. Nimeni nu isi doreste sa auda asa ceva, nici macar in cadrul unei discutii de pe site-ul de dating online. Cel mai bine este sa iti arati aprecierea prin alte metode sau sa ii spui ca anumite lucruri pe care le face nu le tolerezi prea bine.

3. Evita sa ridici tonul

Sunt anumite situatii in care iti vei pierde rabdarea si in care poti incepe sa spui lucruri pe care ulteriori ai putea sa le regreti. Incearca sa te controlezi atunci cand simti ca te enervezi. Numara pana la 10, inspira si gandeste-te la cel mai bun raspuns pe care il poti da. Acest sfat se aplica si in cazul discutiilor de pe site-ul de dating online.

4. Nu flirta cu alte persoane

Atat pe site-ul de dating online, cat si in viata reala, evita sa faci ochi dulci unei alte persoane. Nu uita ca minciuna are picioare scurta, iar daca partenerul afla de lucrurile pe care tu le faci, ar putea sa nu mai aiba incredere in tine si sa nu te ierte, mai ales daca sunteti la inceput si nu are nimic de pierdut.

5. Nu face promisiuni pe care nu le poti respecta

Indiferent ca discutati fata in fata sau pe site-ul de dating online, evita sa faci promisiuni pe care nu stii cu siguranta ca le poti respecta. Acest lucru il va face pe partener sa isi piarda increderea in tine.

6. Fa eforturi pentru a-i arata ca iti pasa

De foarte multe ori, o relatie cere efort si compromis, si nu doar o data. Arata-i partenerului tau ca iti doresti sa iti fie aproape facand mici sacrificii si compromisuri. De exemplu, daca discutati pe site-ul de dating online, dar trebuie sa pleci, incearca sa faci un efort pentru a mai ramane conectat cel putin 5 minute. Gesturile mici sunt apreciate, mai ales in situatii in care se vede clar ca faci un efort.

7. Fa-i surprize

Indiferent ca aveti o relatie lunga sau va cunoasteti de mai putin de doua saptamani, arata-i partenerului ca esti o persoana care se implica si care isi doreste sa il faca pe celalalt sa se simta apreciat. Incearca sa ii faci partenerulului surprize mici, exact atunci cand nu se asteapta. Doar asa vei reusi sa il faci tot mai curios in ceea ce te priveste si sa il faci sa se indragosteasca sau sa te iubeasca si mai mult.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply