Matrimoniale

Dating online: 7 semne ca sunteti compatibili

By octombrie 21, 2012 2 Comments

Compatibilitatea in cuplu este esentiala pentru o viata indelungata si fericita in doi. Unele cupluri nu-si pun problema daca aceasta compatibilitate exista, dar in cazul in care ai cunoscut pe cineva pe un site de dating online, poti sa-ti dai seama daca sunteti compatibili. Analizeaza aceste “semne” comune si vezi cat de bine te potriveti cu partenerul tau.

Este bine sa stii ca nu exista un instrument cu care sa masori gradul de compatibilitate cu iubitul tau. Compatibilitatea inseamna potrivire, chimie, perspective comune.

1. Dating online: aveti pasiuni comune

Poti sa iti dai seama daca esti compatibila cu partenerul pe care l-ai cunoscut pe un site de dating online, daca aveti pasiuni comune. Desigur, nu toate pasiunile si interesele voastre pot fi comune. Tu poti fi pasionata de machiaj, el de fotbal si niciunul sa nu aveti habar despre pasiunea celuilalt. Dar exista si pasiuni “unisex”, cum ar fi calatoriile, muzica, lectura, afacerile si jobul.

In momentul in care impartasiti pasiuni comune, aveti mult mai multe lucruri de vorbit si de dezbatut.

2. Dating online: comunicati perfect

Comunicarea joaca un rol important intr-o relatie, fie ea si una pe un site de dating online. Cu cat reusiti sa comunicati mai bine, cu atat sunteti mai compatibili. Comunicarea nu inseamna doar sa scrii o replica si sa pui o fata vesela sau trista in completarea ei. Prin ceea ce comunici trebuie sa-ti transmiti trairile, sa-ti impartasesti experientele, astfel incat partenerul tau sa empatizeze cu tine.

3. Dating online: aveti atitudini similare

Atitudinea este si ea un semn al compatibilitatii si de multe ori joaca un rol mai important decat aspectul fizic. Prin atitudine, poti sa-l cuceresti pe celalalt, mai ales daca si el este pe aceeasi lungime de unda cu tine. Daca tu esti mereu optimista si tinzi sa crezi ca poti gasi rezolvare la orice problema, iar el crede la fel, veti face casa buna impreuna.

Daca tu ai o atitudine optimista, iar el este opusul tau, compatibilitatea nu mai este atat de mare.

4. Dating online: respect pentru familie

Familia contribuie uneori decisiv la succesul unei relatii si stabileste intr-o anumita masura daca sunteti compatibili sau nu. Pentru a fi compatibili, trebuie sa va respectati amandoi familiile, sa aveti o educatie similara, sa aveti principii de viata si valori bine stabilite, de la care nu va abateti.

5. Dating online: aveti stiluri de viata asemanatoare

Cum poate stil de viata sa va influenteze compatibilitatea? Ei bine, pentru a va da seama daca sunteti facuti unul pentru celalalt, mai ales daca v-ati cunoscut pe un site de dating online, este recomandat sa va cunoasteti stilurile de viata. Acesta va influenteaza intalnirile, timpul pe care il petreceti impreuna, gusturile culinare, preferintele in materie de sex sau de alte activitati etc.

6. Dating online: aveti aceeasi religie

Religia joaca si ea un rol major in stabilirea compatibilitatii. Daca sunteti de aceeasi religie, aveti sanse uriase sa formati un cuplu compatibil, dar si daca sunteti de religii apropiate ca mesaj puteti fi compatibili. Discutati despre acest aspect, pentru a vedea daca aveti convingeri asemanatoare.

7. Dating online: va doriti o familie

Ultimul, dar nu cel din urma argument al compatibilitatii, il reprezinta intemeierea familiei. Daca ti-ai cunoscut partenerul pe un site de dating online, este bine sa stii daca si el isi doreste de la viata ceea ce iti doresti si tu, adica o famile, un copil, o relatie lunga si fericita.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • wow money spune:

    The well-designed interface makesIt absurdly simpleTo get basic stats on any character

  • Thiego spune:

    Your probably not the prlebom, it couldd be her time of the month and we women need time and space to deal with it. Have you tried talking to her about your concerns? Relationships are a two way thing, you don’t want to have all the pressure on your shoulders. let her also take responsibility in this relationship. Take things easy, you both need time and space but don’t be hasty. Don’t assume it makes an ass out of you and her (ASS U ME). Good luck XxX

Leave a Reply