Matrimoniale

Dating online: 8 semne ca este innebunit dupa tine

By decembrie 6, 2012 4 Comments

Vorbele nu denota intotdeauna realitatea, de aceea trebuie sa iei in considerare gesturile pe care el le face pentru tine. Doar asa vei reusi sa iti dai seama daca este sincer si daca sentimentele lui pentru tine sunt reale. Iata cateva semne care iti demonstreaza ca el este innebunit dupa tine.

1. Dating online: vorbeste cu tine zilnic

Vrea sa vorbeasca zilnic cu tine si nu se teme sa fie el, de fiecare data, cel care te saluta, care te invita in oras, care te suna si care iti trimite mesaje. Bucura-te de aceste lucruri, insa din cand in cand ar fi bine sa mai iei si tu initiativa. Altfel, va simti ca se lupta cu morile de vant si ca tu nu esti interesata deloc de el.

2. Dating online: se intalneste doar cu tine

Daca vorbeste despre o relatie in exclusivitate si nu este interesat de alte femei, cu exceptia ta, cu siguranta te vrea in viata lui si aceasta este modul prin care el iti spune ca in inima lui este loc doar pentru tine.

3. Dating online: vrea sa iti cunoasca familia

In momentul in care el iti spune ca nu s-ar supara daca ti-ar cunoaste parintii, inseamna ca sentimentele lui sunt foarte puternice si ca se vede alaturi de tine pe viitor. Daca totusi nu te simti inca pregatita sa il prezinti familiei tale, ar fi bine sa amani momentul pana cand te vei simti confortabil cu aceasta idee.

4. Dating online: vorbeste despre “noi”

Nu isi face niciodata planuri doar pentru el si vorbeste intotdeauna, despre viitor, la plural. “Noi vom face”, “noi vom merge” sunt propozitii pe care le foloseste in mod frecvent in ultima vreme? Este innebunit dupa tine si vrea sa iti arate acest lucru.

5. Dating online: vrea sa stie toata lumea despre voi doi

Si-a actualizat statusul marital de pe site-ul de dating online si de pe retelele de socializare? Inseamna ca esti exact ce isi dorea si ca a oprit orice fel de cautare a persoanei potrivite pentru el. Este limpede faptul ca se mandreste cu tine si ca este fericit ca te are alaturi.

6. Dating online: iti face mereu surprize

Iti ofera adesea cadouri mici, care iti fac ziua mai frumoasa? Un barbat care este dispus sa faca anumite lucruri doar pentru a te face sa zambesti este un barbat care te adora si care ar face orice pentru a te tine alaturi de el, in momentul in care simte ca meriti acest lucru.

7. Dating online: te ajuta oricand fara sa ezite

Vine sa te ia de la birou, iti cumpara medicamente si iti face mancare atunci cand te simti rau? Care sunt sansele sa mai gasesti un astfel de barbat in viitorul apropiat? Atunci cand un barbat vrea sa iti fie aproape chiar si in momentele dificile, poti fi sigura de faptul ca ai gasit un barbat uimitor, care se topeste dupa tine, care te respecta si te iubeste.

8. Dating online: nu se poate abtine sa nu te priveasca

Ti se intampla adesea sa il suprinzi privindu-te insistent? De regula, barbatii au tendinta sa isi ignore partenerele, insa daca iubitul tau pare tot mai indragostit in fiecare zi, ar fi bine sa il pretuiesti si sa incerci sa ii faci toate placerile pentru ca ai gasit un partener de nadejde.

Tu cum ti-ai dat seama de faptul ca iubitul tau este innebunit dupa tine?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply