Matrimoniale

Dating online – Afla ce te asteapta cand ai intalniri online!

By iunie 7, 2012 No Comments

Datingul online este la mare moda in ziua de astazi si multe persoane ajung sa aiba relatii de lunga durata cu parteneri cunoscuti in mediul virtual. Totusi, inainte de a incerca sa stabilesti o intalnire online, asigura-te ca esti suficient de informat si cunosti tot ce trebuie sa stii despre acestea! Iata cateva lucruri importante pe care oricine trebuie sa le stie inainte de a face dating online!

Fa-ti un profil atractiv

Atunci cand ai de gand sa iti dai o intalnire online cu o persoana cunoscuta pe net, este important sa iti creezi un profil pe un site de matrimoniale sau pe retele de socializare.

Ai grija ca profilul sa fie unul atractiv, dar sincer. Nu minti in descrierea ta si nici nu incerca sa pari ceea ce nu esti.

Datingul online nu presupune sa ai obligatoriu profil pe site de matrimoniale. Este suficient si sa un id pe messenger, un cont pe Facebook sau pe alte retele de socializare si comunicare online, care sa permita discutiile cu diversi utilizatori.

Ai grija la profiluri false si oameni mincinosi

Mediul online are dezavantajul ca poti sa fii oricine in spatiul virtual. Poti sa iti inventezi o alta personalitate si sa “defilezi” cu ea pentru a atrage utilizatori si a comunica cu ei.

Daca vrei sa cunosti pe cineva si sa ai o relatie serioasa, este important sa te feresti de profilurile care par perfecte, de cele care sunt incomplete sau in care sunt prezentate informatii contradictorii.

Stabileste o intalnire online pe webcam

Inainte de a da te intalni prima oara cu o persoana cunoscuta pe internet, stabileste o intalnire online pe webcam.

Dating-ul online iti ofera posibilitatea de a afla cine este in spatele profilului celui cu care vorbesti prin simpla conexiune a unei camere web, facand o videoconferinta. Este un mod sigur si util de a descoperi daca cel din fotografiile din profil este chiar el sau a mintit.

Ai ocazia sa il vezi si sa il auzi, sa afli mai multe despre el si sa descoperi lucruri pe care e greu sa le sesizezi in scris – aspectul sau, felul in care vorbeste, limbajul non-verbal, corectitudinea in vorbire, fluxul ideilor si reactiile imediate la anumite replici ale tale.

In felul acesta, va apropiati mai mult si reusiti sa va dati seama daca va portiviti si daca merita cu adevarat sau nu sa va intalniti si fata in fata.

Nu te increde in partenerul de discutie

Nu zice nimeni sa fii reticenta la tot ceea ce spune si nici sa ii spui ca nu il crezi. Insa intotdeauna este bine, atunci cand vorbesti cu cineva online, sa pastrezi o oarecare rezerva ina da crezare tuturor informatiilor pe care ti le ofera.

Poti fi usor pacalit atunci cand ai intalniri online si este bine sa fii precaut si sa verifici, cu rabdare si timp, daca ceea ce spune este sau nu adevarat.

Asculta-ti intuitia

Deja ati discutat destul de mult, v-ati si vazut online, poate ca ati avut deja si prima intalnire, insa intuitia iti spune ca ceva nu este in ordine, ascunde ceva sau ca nu este el cel ales, fii sigura ca ceva este putred la mijloc.

Este important sa ai incredere in tine si sa iti urmezi instinctele, iar daca ai nelamuriri cu privire la persoana in cauza, sa incerci sa afli care este cauza lor si daca exista sau nu motive de ingrijorare. Cerceteaza mai mult situatia, patrunde mai mult in lumea lui, incearca sa ii cunosti prietenii, pentru a afla informatii despre el si din alte surse si pentru a-ti face o parere mai corecta.

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply