Matrimoniale

Dating online: cat de important este simtul umorului intr-o relatie

By octombrie 8, 2012 One Comment

Vrei sa stii cum sa te faci placut mai usor pe un site de dating online? Pentru a cuceri rapid o persoana, apeleaza la simtul umorului. Oamenii de stiinta spun ca umorul consolideaza relatiile dintre oameni, reduce anxietatea si chiar are efect terapeutic. O gluma isteata poate sparge gheata cand cunosti pe cineva nou si iti poate fi de folos si mai tarziu, pe parcursul relatiei.

1. Rasul si endorfinele

Pe langa ciocolata sau saruturi, rasul este cel “vinovat” de eliberarea endorfinelor in organism, care induc stare de euforie si suprima durerea. Cand iti place o persoana intalnita pe un site de dating online si simti ca este reticenta, sparge gheata printr-o gluma buna. Prin amuzament, se creeaza o legatura care, desi poate fi doar una de moment, constituie un prim pas spre celalalt.

2. Dating online: rasul iti poate aduce o intalnire

Studii realizate in Statele Unite arata ca rasul este o calitate cautata la parteneri atat de catre barbati, cat si de catre femei. Mizeaza, asadar, pe simtul umorului pentru a te face placut. Femeile isi doresc un barbat care sa le faca sa rada, iar barbatii isi doresc o partenera care sa rada la glumele lor.

Mai mult decat atat, cercetatorii din Germania au descoperit ca rasul este un semnal pentru altceva. Astfel, cand un barbat care nu se cunosc personal discuta, felul in care rade femeia arata cat de dispusa este ea sa se intalneasca cu acel barbat. De asemenea, cand femeia se amuza copios in discutia cu un barbat necunoscut, acesta va simti o nevoie tot mai puternica de a-i propune o intalnire.

Barbatii care au partenere cu simtul umorului sunt mai siguri pe ei si mai relaxati. Femeile cu soti sau iubiti plini de umor se simt mai bine in relatia pe care o au.

3. Rasul, o dovada de inteligenta

Oamenii sunt atrasi de persoane cu simtul umorului deoarece le gasesc a fi spirituale, inteligente, demne de atentie. Cineva cu simtul umorului este vazut ca o persoana open-minded, creativa si, nu in ultimul rand, o persoana capabila sa-l inteleaga pe celalalt. Poti cuceri pe cineva aratandu-i ca stii sa adopti noi perspective, ca esti dornic sa inveti lucruri noi si ca stii cand nu este cazul sa iei lucrurile in serios.

Poti aplica aceste lucruri dupa ce treceti din zona de dating online in cea a primelor intalniri fata in fata. Mai mult, ai posibilitatea chiar de a merge la o piesa comica sau de a alege un loc vesel pentru prima intalnire.

4. Rasul iti ajuta casnicia

Daca iti doresti sa cunosti pe cineva pe un site de dating online in vederea casatoriei, trebuie sa stii ca rasul ajuta mult intr-o casnicie. Studiile arata ca persoanele casatorite care glumesc des cu partenerul de viata se considera mai fericite. Glumele detensioneaza o situatie si ajuta persoanele in cauza sa se relaxeze. Relaxarea este deosebit de importanta pentru a gasi o solutie eficienta. Daca ramai blocat in gandirea negativa, cearta poate continua la nesfarsit. Cauta, asadar, in serviciul de dating online, persoane cu simtul umorului, care stiu sa se bucure de viata si gusta o gluma buna.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Nitin spune:

    Fii atent, , cu misoginismul ăsta al tău! Poate te trezeşti pe 1 01 eensurat! Că după’ arioctlu’ ăla cu bărbatul/amantul/soţul/ ideal?! Anyway, An nou fericit, tuturor celor din casă, prietenilor, fanilor!Să vedem fanii la lansarea cărţii, că mai sunt ce2teva ore şi eei dăm drumul! Sic!Dar să-i lăsăm să obosească niţel, acuma, een noaptea asta!

Leave a Reply