Matrimoniale

Dating online: Ce isi doreste o femeie de la un barbat

By august 27, 2012 No Comments

cuplu-fericit1Site-urile de dating online iti dau posibilitatea sa cunosti tot felul de oameni, care de care mai diferiti. Daca ai intalnit o femeie care iti place foarte mult, pe site-ul de dating online, trebuie sa stii ce anume cauta aceasta la un barbat, astfel incat sa o poti cuceri mai usor. Iata cele mai importante aspecte pe care femeile le cauta si le admira la barbati.

Increderea in sine

Inca de la prima discutie de pe site-ul de dating online, demonstreaza-i acestei femei ca ai incredere in tine si ca esti sigur pe propriile forte. Totusi, ai grija sa nu cazi in extrema cealalta,in care dai dovada ca esti un barbat ingamfat, care se crede prea bun pentru orice femeie.

Ambitie

Atunci cand ai teluri si cand stii care este directia catre care vrei sa te indrepti, cu siguranta vei reusi sa atragi orice femeie. In discutiile de pe site-ul de dating online, vorbeste-i partenerei tale despre planurile tale de viitor, indiferent ca este vorba despre cariera sau despre viata personala.

Simtul umorului

Daca esti crispat si nu esti capabil sa faci o gluma nici macar pe site-ul de dating online, fara indoiala ea nu va dori sa te cunoasca in persoana. Fie care ii spui un banc care are legatura cu discutia voastra, fie ca ii povestesti in spirit de gluma o intamplare care, la vremea respectiva, a fost destul de neplacuta sau jenanta pentru tine, important este sa o faci sa rada.

Pasiune

Femeile isi doresc alaturi barbati pasionali, care pun suflet in tot ceea ce fac, indiferent ca este vorba despre prepararea unei mancari, despre confectionarea unui dulap sau despre montarea unui sifonier. Acest lucru indica faptul ca esti un barbat pasional si in viata privata. Vorbeste-i partenerei tale despre lucrurile pe care le faci cu placere si despre cat de mult iti place sa te implici in acestea.

Inteligenta

Site-ul de dating online este locul perfect in care ii poti arata unei femei ca esti un tip inteligent, prin discutiile pe care le aveti. Incearca sa fii o persoana matura, serioasa, care discuta despre subiecte precum arta, literatura si latura psihologica a omului. Eventual poti face cercetari despre un subiect care te pasioneaza si il poti dezvolta intr-o discutie cu aceasta femeie.

Comunicare

Daca nu vrei sa discuti despre anumite subiecte sau pur si simplu refuzi sa dezvolti anumite subiecte pe site-ul de dating online, ea ar putea considera ca nu stai foarte bine la capitolul comunicare. Pentru a evita aceasta neintelegere, trebuie sa ii mentionezi ca de regula iti place sa vorbesti si esti o persoana deschisa, doar ca anumite lucruri preferi sa le discuti fata in fata.

Atitudine pozitiva

Nimeni nu isi doreste sa aiba o relatie cu un om negativist, care vede intotdeauna doar jumatatea goala a paharului si care gaseste motive de a se plange in orice in orice. Arata-i, inca de la inceput, pe site-ul de dating online, ca esti o persoana pozitiva, care incerci sa gasesti partea buna orice s-ar intampla si oricat de greu ti-ar fi.

Personalitate puternica

Evita sa fii un parbat care ar face orice pentru o femeie. Acest lucru da dovada de disperare, iar daca ea va simti aceasta disperare, cu siguranta va face stanga imprejur si te va ignora.

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply