Matrimoniale

Dating online: ce sa nu adaugi in profil

By iulie 16, 2012 No Comments

Atunci cand completezi profilul de pe site-ul de dating online trebuie sa ai in minte un lucru foarte clar: scopul tau este acela de a atrage persoanele de sex opus, nu de a le pune pe fuga. Iata ce anume nu trebuie sa apara in profilul tau de pe site-ul de dating online.

Poze cu tenta sexuala

Daca esti barbat si postezi pe profilul tau imagini cu tenta sexuala, fara indoiala nu vei atrage nici macar o femeie.

Incearca sa ai un profil care sa inspire seriozitate si incredere, nu unul care te face sa crezi ca in spatele acestuia s-ar putea ascunde un obsedat sexual.

Posteaza [e site-ul de dating online doar imagini cu tine, in care tu apari intr-o postura cat se poate de simpla si decenta. Nu trebuie sa impresionezi prin cine stie ce artificii, ci sa lasi oamenii sa te descopere asa cum esti tu in realitate.

Lucruri triste/deprimante

Site-ul de dating online este de mare ajutor oricarei persoane care isi cauta un partener de viata, insa site-ul de dating online nu iti poate completa si profilul. Astfel, trebuie sa selectezi cu mare grija imaginile si textele care ajung pe pagina ta. Evita sa scrii texte sau citate triste si deprimante. Nu vei face decat sa ii alungi pe cei care iti viziteaza profilul. De regula, oamenii sunt in cautarea unor parteneri veseli si optimisti, si nu isi doresc in jurul lor persoane carora trebuie sa le dea sfaturi, sa le ridice moralul etc. Cel putin nu inca de la inceput.

Sentimente de furie/ura

Esti nervos pe oamenii din politica sau pe anumite lucruri generale. Site-ul de dating online nu este locul potrivit in care sa expui sentimente de ura, frustrare si furie. Lasa discutiile aprinse pentru spatiile dedicate si concentreaza-te asupra formarii unui spatiu cat mai cald si prietenos. Doar asa vei reusi sa atragi oameni pozitivi si placuti.

Lucruri plictisitoare

Evita sa adaugi in profilul de dating online tau lucruri care nu au niciun sens, citate din cartile preferate sau alte lucruri similare, care nu au niciun rost si care nu te vor ajuta sa atragi mai multi oameni in jurul tau.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply