Matrimoniale

Dating online: Cele mai importante elemente din profilul online feminin

By iulie 11, 2012 No Comments

Sinceritatea este un element foarte important in crearea profilului de dating online, dar exista si cateva indicatii, demonstrate de datele statistice, care te pot ajuta sa atragi mai multi barbati cu profilul tau online.

Profil dating online: Alege poza corecta

Chiar daca arati foarte bine in poza aleasa pentru profilul de dating online, este util sa tii cont si de cateva indicatii ce ii fac pe mai multi barbati sa te contacteze dupa ce iti vizualizeaza profilul.

Zambetul si contactul vizual cu camera sunt cele mai importante elemente ale unei poze de profil reusite, dar studiile au demonstrat si ca barbatii sunt mai atrasi de pozele facute intr-un stil “amator”, cand tii chiar tu camera foto in mana. In mod evident, o bluza decoltata va trezi interesul mai multor parteneri potentiali de dating online.

Profil dating online: Incarca mai multe poze

Odata ce ai ales corect poza principala pentru profilul tau, nu te sfii sa incarci mai multe poze. Decizia de a contacta titulara unui profil de dating online este luata de barbati mai rapid atunci cand au acces la mai multe poze, in ipostaze diverse.

Profil dating online: Evita cliseele

Incearca pe cat posibil sa eviti cliseele in informatiile completate in profilul online. Declaratiile de genul “Sunt o fire romantica” sau “Imi place sa traiesc viata la maxim” nu spun cu adevarat prea multe despre tine si profilul tau de dating online se va piede intr-o multime de pagini similare.

Profil dating online: Da dovada de umor

Umorul poate fi o unealta buna de a atrage barbatii catre profilul tau de dating online, mai ales atunci cand faci glume pe care barbatii vor sa le auda. Completeaza-ti informatiile din profil cu putin umor, prin declaratii ca “Nu-mi iau niciodata iubitul la cumparaturi de haine” sau “Daca ma auzi vreodata ca te cicalesc, poti sa-mi dai papucii pe loc”.

Profil dating online: Fii flexibila

Uneori iti poti limita foarte mult alegerile abuzand de restrictiile din profilul de dating online. Renunta la cele mai neinsemnate dintre ele, mai ales la cele geografice. Ce-ai face daca ai stii ca iubirea vietii tale te astepta la 100 km distanta si nu la mai putin de 50, cum ai ales tu in profil?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply