Matrimoniale

Dating online: Cum alegi pseudonimul masculin pentru un site de matrimoniale

By iunie 21, 2012 One Comment

Odata ce ai hotarat sa apelezi la dating online pentru a gasi partnera potrivita, pseudonimul pentru un site de matrimoniale poate fi la fel de important ca si poza si informatiile din profilul tau. Afla cum alegi pseudonimul masculin pentru dating online care sa atraga partenerele, nu sa le respinga.

Pseudonim inspirat pentru dating online: Slujba

Folosirea unui pseudonim in care este inclusa si slujba ta poate fi cea mai simpla cale de a oferi femeilor pe care le curtezi online informatii despre tine de la primul contact. Exemplu: Avocat32, MedicTudor etc.

Pseudonim inspirat pentru dating online: Hobby

Hobby-urile sunt la fel de inspirate ca pseudonim pentru dating online, iar daca adaugi si numele tau mic, devin si mai atractive. Exemplu: GeorgePescar, AlexAtlet etc.

Pseudonim inspirat pentru dating online: Filme preferate

Uneori, folosirea numelor de filme poate fi inspirata, dar asigura-te ca alegi un film care a fost apreciat si de femei, fara filme cu James Bond si mafioti. Exemplu: Inception23, WallE3 etc.

Pseudonim neinspirat pentru dating online: Nume mitice

Numele mitice nu sunt potrivite cand vrei sa-ti gasesti jumatatea prin dating online, mai ales atunci cand mentioneaza un barbat ce a format jumatate dintr-un cuplu faimos. Cele mai multe femei nu considera ca se pot compara cu eroina mitica care i-a cucerit inima eroului ales de tine. Exemple: RomeoX, CautAfrodita etc.

Pseudonim neinspirat pentru dating online: Nume neinteligibile

Pseudonimele de dating online care atrag femeile sunt cele care le spun ceva. Un sir de cifre si litere care poate avea o insemnatate pentru tine, dar nu are pentru ele, nu le va impresiona deloc. Exemplu: AT1274 etc.

Pseudonim neinspirat pentru dating online: Prescurtari de SMS

Incearca sa eviti orice prescurtare de SMS atunci cand alegi pseudonumul pentru dating online, mai ales pe cele mai folosite in limba engleza. Acestea vor respinge din start orice femeie inteligenta. Exemple: Man4U, DulceKmierea etc.

Pseudonim neinspirat pentru dating online: Referiri la dragoste si sex

Orice referire la dragoste sau sex in numele ales pentru profilul de dating online te poate face sa pari pueril. Chiar daca esti un adolescent care vrea sa cunoasca fete de varsta ta, evita astfel de pseudonime. Exemple: LoverBoy17, 69Maxim etc.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed.
    There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
    She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

Leave a Reply