Matrimoniale

Dating online: cum iti ajuti partenerul sa se dezvolte

By septembrie 22, 2012 3 Comments

Ti-ai dorit intotdeauna sa cunosti pe cineva alaturi de care sa te dezvolti si sa construiesti ceva impreuna. Daca ti-ai cunoscut perechea pe un site de dating online si acum formati un cuplu, este vremea sa-ti ajuti partenerul sa se dezvolte. Insa cum poti face astfel incat dezvoltarea personala sa fie una dintre prioritati in relatia voastra?

1 Acorda timp partenerului

Fa in asa fel incat sa petreci cat mai mult timp cu persoana iubita. Gandeste-te la inceputurile relatiei voastre, cand asteptai sa va intalniti pe site-ul de dating online si vorbeati ore in sir. Chiar daca ai un program incarcat, rezerva mai mult de o ora pe zi pentru a sta cu perechea ta.

2 Comunica cu persoana iubita

Indiferent unde v-ati intalnit, prin intermediul unui serviciu de dating online sau la o petrecere a prietenilor comuni, odata ce ati devenit un cuplu trebuie sa fiti si o echipa. Fiecare persoana are nevoie sa se ocupe de dezvoltarea personala, insa acest lucru este mai usor de facut cand te bucuri de sustinerea celuilalt.

Discuta cu partenerul tau despre ceea ce isi doreste sa faca in viata si ajuta-l sa se depaseasca. Daca sunteti mereu la curent cu problemele si provocarile celuilalt, vei sti ca exista intotdeauna cineva langa tine si ca nu esti singur.

3 Construiti ceva impreuna

O latura a dezvoltarii personale este cea de coechipier. Este bine sa inveti sa faci lucruri impreuna cu sotul sau sotia. Daca atunci cand v-ati cunoscut pe site-ul de dating online faceati planuri de viitor, este vremea ca acestea sa se concretizeze. Puteti renova casa impreuna sau planifica o calatorie deosebita. Tot ceea ce construiti sau faceti impreuna va consolideaza relatia si va da mai multa incredere in voi insiva.

4 Preia mai multe sarcini

Dezvoltarea personala poate implica urmarea unor cursuri profesionale. Daca persoana iubita trebuie sa se specializeze intr-un anumit domeniu, ocupa-te de mai multe sarcini domestice decat pana acum pentru ca ea sa aiba timp de cursuri.

Sacrificiul pe care il faci pentru ea este temporar si are un scop precis. Chiar si atunci cand a trecut multa vreme de cand comunicati pe site-ul de dating online, nu ar trebui sa uiti niciodata cat de speciala si importanta este persoana de langa tine.

5 Fii fanul numarul 1 al perechii tale

La inceputuri, cand discutati pe site-ul de dating online, probabil ca erati amandoi entuziasmati si tindeati sa vedeti in special calitatile celuilalt. O casnicie fericita este cea in care cei doi parteneri continua sa vada aceste calitati. Fii principalul admirator sau fan al perechii tale si incurajeaza-o sa-si doreasca mai mult, pentru a realiza mai mult. De exemplu, daca partenera ta nu are incredere ca va reusi sa duca la bun sfarsit un proiect, aminteste-i de reusitele ei de pana acum, de calitatile pe care le are. Ajut-o sa se priveasca obiectiv, vazand si atuurile ei, nu doar defectele. Uneori, tot ceea ce avem nevoie pentru a reusi este o vorba buna din partea persoanei iubite.

6 Invatati unul de la altul

Succesul unui cuplu, indiferent ca s-au cunoscut pe un site de dating online sau in alta parte, consta si in felul in care cei doi invata unul de la celalalt. Daca un partener se pricepe la afaceri, celalalt poate invata lucruri care sa-i fie de folos in plan profesional.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Tavy spune:

    well i think it’s all right intill u realy want to see that perosn , some people go for look’s and not how their hart realy is inside , but get to know the perosn first ,just be perpaired for the worst on the other hand by the way good luck with all that

  • Viajes spune:

    Yes, you can meet and fall in love with someone over the ineerntt just as easily or if not easier than meeting someone in everyday life. The ineerntt makes it easy for people who are normally shy in person meeting the opposite sex. I am very shy when it comes to meeting or talking to men in public. The interent makes it easy for me to talk to and be myself without being nervous. As long as you take your time getting to know someone and are always honest, you too can find love, no matter where you met them. Good luck

  • Anonim spune:

    daca bagati restrictii la tot ,ce rost mai are acest sait?

Leave a Reply