Matrimoniale

Dating online: cum sa alegi intre doi barbati care iti plac

By iunie 12, 2012 No Comments

Ai folosit un site de dating online si ai gasit nu unul, ci doi barbati care iti plac cu adevarat. Daca la inceput aveai indoieli asupra sanselor reale de a cunoaste pe cineva interesant, acum dilema este pe care sa-l alegi dintre cei doi.

Exista mai multe modalitati de a-ti da seama care dintre ei este barbatul potrivit pentru tine.

1 Dating online: semnale

In zona de dating online, comunicarea dintre tine si acesti barbati ar trebui sa contina unele semnale referitoare la caracterul lor. Este indicat sa-ti exersezi memoria pentru a sti ce ai discutat cu fiecare, cum s-au comportant cei doi, ce ti-au spus. Incearca sa gasesti lucruri contradictorii sau detalii care pot constitui un semnal de alarma. In felul acesta, inca de la comunicarea online poti acorda bile albe si bile negre.

2 Dating online: flirt

In cazul unei relatii incepute pe un site de dating online, flirtul joaca un rol foarte important. Incearca sa flirtezi cu amandoi pentru a le vedea reactia, pe de o parte si pentru a-ti da seama cum te fac ei sa te simti, pe de alta parte. In functie de felul in care vor raspunde la flirt vei sti daca sunt interesati sau nu si daca exista o atractie intre voi sau este mai degraba curiozitate.

3 De la dating online la dating offline

Daca este imposibil sa te decizi pe care sa-l alegi pentru o intalnire fata in fata, ia in consideratie posibilitatea de a-i cunoaste pe amandoi personal. Este mai complicat, insa se poate ca doi oameni care s-au cunoscut pe un site de dating online realizeaza, cand se intalnesc, ca sunt foarte diferiti. Daca stabilesti o prima intalnire cu fiecare dintre cei doi, vei avea ocazia sa-l observi in realitate si sa-ti faci o impresie mai clara despre energia care exista intre voi doi, felul in care te face sa te simti in preajma lui etc.

4 Dating online: scopul final

Stabileste-ti clar in minte care este motivul pentru care ti-ai facut un cont pe un site de dating online. Este important sa stii ce-ti doresti de la un barbat, ce fel de relatie vrei, care sunt nevoile tale. Odata ce ti-ai clarificat aceste lucruri, iti va fi mult mai usor sa observi care dintre cei doi barbati se potriveste cu dorintele tale.

Chiar daca poate parea exagerat, nu ar strica sa-ti faci o lista si sa bifezi calitatile si defectele fiecaruia, precum si lucrurile pe care vi le doriti amandoi. Pana la urma, esti la inceputul relatiei si iti permiti sa gandesti lucid, avandu-te pe tine in vedere, in primul rand.

5 Dating online: tatonarea

Poti tatona terenul plasand mici “capcane” pentru a vedea reactia fiecaruia. De exemplu, in perioada de dating online sau chiar si dupa, poti sa-i povestesti fiecaruia ceva dragut din copilarie. Nu trebuie sa fie foarte personal. Cel care iti va pune intrebari, va comenta pe marginea subiectului sau iti va povesti, la randul lui, ceva din copilaria lui este cel care ti-a acordat atentie.

6 Dating online: rabdarea

Nu te grabi sa iei o decizie. Rezerva-ti suficient timp pentru a alege pe unul dintre ei, dar nici nu amana la infinit deoarece vei risipi timp si energie. Nu uita ca exista sansa ca niciunul sa nu fie cu adevarat cel potrivit.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply