Matrimoniale

Dating online: cum sa o complimentezi fara sa pari fals

By octombrie 18, 2012 3 Comments

Complimentarea unei femei este o dovada de eleganta si de cavalerism, doua calitati pe care femeile le adora la reprezentantii sexului tare. Cand comunici cu o femeie pe un site de dating online, complimentarea ei este esentiala, in conditiile in care nu o poti atinge, nu o poti mangaia si nu o poti saruta. Pentru a compensa aceste minusuri, complimenteaz-o!

Inainte de a incepe sa-i spui tot felul de cuvinte dulci pe siteul de dating online, este bine sa stii ca exista cateva reguli pe care ar trebui sa le respecti daca vrei sa nu pari fals.

1. Dating online: spune adevarul

Sinceritatea este o calitate de care ar trebui sa profiti atunci cand porti conversatii cu persoane de sex opus pe un site de dating online. Daca vorbesti cu o fata cu ochi frumosi, complimenteaza-i privirea, daca are o coafura la moda, arata-i ca ai remarcat acest lucru. Lauda-i frumusetea, dar cu masura. Daca este o fata frumusica, spune-i ca este frumusica, daca este foarte frumoasa, marturiseste-i ca este foarte frumoasa.

Daca nu iti place fizicul ei, indicat ar fi sa nu ii lauzi frumusetea.

2. Dating online: surprinde-o

Daca te intalnesti deja cu fata pe care ai cunoscut-o pe un site de dating online, nu uita sa ii faci complimente de fiecare data cand ai ocazia, nu doar atunci cand este machiata si aranjata. Spre exemplu, o poti complimenta chiar si dupa ce iese transpirata de la sala de fitness.

3. Dating online: nu exagera cu complimentele

Complimentele se fac doar atunci cand simti nevoia sa-i spui partenerei un anumit lucru despre persoana ei. Nu este recomandat sa exagerezi cu complimentele, deoarece o poti agasa. Mai bine un compliment bun, decat 10 proaste.

4. Dating online: nuantele complimentelor

Cand ii faci un compliment unei fete pe care ai cunoscut-o pe un site de dating online, este bine sa ai grija la nuantele vorbelor tale. “Imi place rochia ta” nu este un compliment. In schimb, “Rochia aceasta iti vine perfect” este un compliment pe care partenera ta il va aprecia.

“Nu stiam ca stii sa gatesti” nu este un compliment, insa “gatesti foarte bine” da.

5. Dating online: complimentele ca paravan

Daca ai facut o gresela fata de partenera ta, nu incerca sa-i faci un compliment doar pentru a salva situatia. Gaseste o alta modalitate prin care sa-ti repari eroarea.

Hai pe Sentimente

Comentarii

 • Je prends la pеіne de publier un petiit comm afin de
  remeгϲier l’administrateur

 • Tiens je cοmptais justement rédiger unn poste identique
  à celui ci

 • Magdalena spune:

  Bla, bla, bla…. Si daca este urata (urat) ca…naiba dar tie iti place, nu poti sa-i spui asta? Nu toti suntem zane si printi din povesti, dar toti suntem frumosi pentru cineva. Asadar, spune-i, cand crezi asta, ca rochia nu-i vine bine, dar tie iti place de ea oricum ar fi. E valabil si pentru fete.

  Este o vorba din batrani care spune: ” Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie’

  Asa ca…nu va complicati cu niste complimente false, spuneti ce simtiti.

Leave a Reply