Matrimoniale

Dating online: cum sa cuceresti o femeie care are copii

By iulie 17, 2012 2 Comments

Site-urile de dating online iti dau ocazia sa cunosti persoane diferite. Astfel, este foarte posibil sa iti pice cu tronc o femeie care are unul sau mai multi copii dintr-o relatie anterioara. Acest lucru nu ar trebui sa te dezarmeze. Poate ca este o ocazie buna pentru tine sa te maturizezi si sa inveti mai multe lucruri despre responsabilitate.

Totusi, pentru a cunoaste mai bine o femeie care are copii, trebuie sa treci de anumite bariere, inca de la inceput, din timpul discutiilor de pe site-ul de dating online. Iata ce anume ai de facut.

Arata-i ca esti interesat

Daca iti place aceasta femeie nu iti ramane decat sa ii arati acest lucru, inca de la inceputul discutiilor de pe site-ul de dating online. Totusi, nu uita ca o relatie cu ea, inseamna o responsabilitate mai mare decat o relatie cu o femeie care nu are copii. Cere-i informatii despre copiii ei. Cati ani au, la ce scoala invata, ce zodie sunt (eventual noteaza data de nastere a copiilor) si ce le place sa faca in timpul liber.

Dincolo de faptul ca ii vei arata ei ca te intereseaza soarta copiilor sai, vei putea aduna informatii care iti vor fi de folos in viitor (daca le vei retine). De exemplu, de ziua copiilor, fa-le acestora o surpriza si organizeaza o iesire in aer liber, acolo unde va puteti distra si cunoaste mai bine.

Totusi, nu uita ca surpriza nu trebuie sa fie o surpriza si pentru ea. Sfatuieste-te cu ea si nu te purta ca si cum ar fi copiii tai si ca si cum ei nu ii datorezi nicio explicatie. Chiar daca la inceput poate fi incitant, exista riscul ca ei sa nu ii convina prea mult rolul pe care ti-l asumi dintr-o data.

Intalniri web

Daca dupa mai multe discutii avute pe site-ul de dating online, decizi ca iti place aceasta femeie si ca ai vrea sa incerci sa ai o relatie cu ea, ar fi bine sa ii propui, pentru inceput, o intalnire prin camera web, astfel incat sa ii poti vedea si pe copii. In acest fel ii poti vedea pe micuti cum se poarta si o poti vedea pe ei cum ii trateaza, ce fel de temperament are ca si mama. Chiar daca par neimportante, aceste lucruri conteaza si in cazul in care ati putea ave o eventuala relatie.

Demonstreaza-i ca vrei sa te implici

Daca ati trecut de nivelul discutiilor de pe site-ul de dating online si va intelegeti foarte bine, nu iti ramane decat sa ii arati ca vrei sa o ai langa tine, cu tot cu copii. Spre exemplu, daca se afla intr-o situatie mai putin fericita, in care trebuie sa ii duca pe copii la scoala/antrenament/parc etc., insa nu poate, nu iti ramane decat sa te oferi sa faci tu acest lucru.

Va vedea ca esti o persoana responsabila si ca iti doresti sa fii alaturi de ea, chiar si cand situatia nu este foarte placuta si prietenoasa.

Fa-i surprize

Site-ul de dating online este o metoda excelenta pentru a descoperi ce anume ii place partenerului tau. Analizeaza foarte bine fotografiile in care apare alaturi de copiii sai si vezi ce fel de lucruri le plac. Unde se plimba de obicei, ce fel de activitati obinsuiesc sa desfasoare, ce le place sa manance etc. Aceste detalii te pot ajuta sa pui cap la cap o surpriza foarte frumoasa si sa ii arati ei ca esti un partener dedicat.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply