Matrimoniale

Dating online: cum sa cuceresti o femeie care are foarte multa incredere in sine

By iulie 9, 2012 No Comments

Desi este perfect normal sa fii atras de o femeie care are foarte multa incredere in ea, sansele ca aceasta sa te inhibe sunt destul de mari, indiferent ca este vorba de un site de dating online sau de o intalnire fata in fata.

Partea buna este ca daca intalnirea are loc pe un site de dating online, lucrurile se pot desfasura in avantajul tau.

Iata ce ai de facut pentru a te apropia si pentru a cuceri o femeie care are incredere in sine.

2. Pune-ti profilul la punct

Completeaza cele mai importante campuri de pe site-ul de dating online si insista pe partea de cultura: ce carti iti plac, ce piese de teatru revezi cu placere sau care sunt filmele tale preferate si ce iti place sa faci in timpul liber.

De asemenea, pune-ti la profilul site-ului de dating online o fotografie cat mai recenta, dar care sa te avantajeze cu adevarat. Evita sa pui poze in care mai apari cu alte persoane, in care esti la bustul gol sau cu sticle de alcool langa tine.

Incearca sa inspiri seriozitate, astfel incat ea sa vada un tine un eventual partener.

2. Aranjeaza-te

Chiar daca stai in spatele unui computer, cu siguranta vei avea si tu mai multa incredere daca stii ca ti-ai facut dus, te-ai dat cu deodorant si ti-ai aranjat parul. In plus, imagineaza-ti cat de neplacut ar fi sa ajungi in situatia in care ea, in cursul unei intalniri online iti va sugera sa porniti webcamul.

Daca vei ezita sa faci acest lucru, ea nu va sta prea mult pe ganduri si va trece mai departe.

Imbraca o camasa sau un tricou care te avantajeaza si nu lasa niciun detaliu sa iti scape din aspectul tau.

3. Gandeste-te la subiectele pe care le vei aborda

Daca vrei sa impresionezi o femeie care are incredere in sine, chiar si pe un site de dating online, trebuie sa gasesti subiecte interesante de discutie. Discuta despre cariera, despre oportunitati in viata, despre studii, despre arta, filme, muzica de buna calitate. Daca va aflati pe un site de dating online, nu inseamna ca trebuie sa abordati doar subiectul “relatii”.Arata-i ca stii cat mai multe lucruri, iar daca esti foarte sigur de un anumit lucru, nu te teme sa insisti ca ai dreptate. Femeile care au incredere in ele se topesc dupa barbatii care au aceeasi atitudine.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply