Matrimoniale

Dating online: cum sa devii atractiva pentru barbati

By noiembrie 7, 2012 One Comment

Atunci cand va intalniti pe un site de dating online, cel mai important lucru este aspectul fizic pe care pretendentul il analizeaza in fotografia de profil. Acest factor este depasit rapid, moment in care trebuie sa va impresionati reciproc cu o personalitate placuta, cu umor si chiar incredere in propria persoana. Iata care sunt lucrurile pe care barbatii le cauta la o femeie si cum poti deveni absolut irezistibila.

Bazeaza-te pe simtul umorului

Barbatii adora femeile care stiu sa guste o gluma buna, dar mai ales pe cele care stiu sa spuna bancuri si care se pricep sa povesteasca lucruri diverse intr-un ton cat mai amuzant. Fii acea femeie care stie sa rada atunci cand aude un banc despre blonde (chiar daca parul tau are aceasta nuanta) si care nu ezita nicio clipa sa spuna un banc mai obscen.

De preferat este sa nu incepi cu bancurile vulgare inca de la primele discutii de pe site-ul de dating online, ci dupa ce vorbiti cel putin o saptamana.

Fii sigura pe tine

Arata-i partenerului tau ca ai suficient de multa incredere in tine si ca te poti descurca in orice situatie. De exemplu, in momentul in care discutati pe site-ul de dating online, spune-i acestuia ca intotdeauna ai reusit sa faci fata provocarilor de orice fel si ca nu iti este teama de neprevazut, tocmai pentru ca te stii capabila sa il infrunti cu brio.

Fii nepasatoare

Nu te-a sunat atunci cand a promis? Este conectat pe site-ul de dating online, insa nu ti-a scris inca nimic? Arata-i ca nu iti pasa. De fapt, poarta-te ca si cum nici macar nu ai observat aceste lucruri. Cu cat vei fi mai nepasatoare, cu atat el va fi mai atras de tine si va incerca sa iti fie mai mult pe plac.

Fii independenta

Nu ii arata ca te bazezi pe el atunci cand vrei sa iesi in oras sau cand vrei sa te distrezi. Eventual ii poti face o invitatie pe site-ul de dating online, insa daca te refuza, nu iti ramane decat sa faci o gluma pe seama acestui lucru, iar apoi sa ii spui: “Ok, eu ma duc sa ma pregatesc. Ne auzim maine sau alta data”. Nu va sti cum sa reactioneze, insa il vei pune pe jar cu atitudinea ta.

Evita sa iti faci prea multe griji

“Ce se intampla daca nu mai gasim locuri libere la film?”, “Daca nu ajungem la timp si pierdem rezervarea la restaurant?”. Barbatii nu tolereaza foarte bine femeile panicoase. Incearca sa fii cat mai relaxata si sa nu iti pese prea mult de lucrurile care, pana la urma, nu te pot afecta in niciun fel. Mai mult decat atat, incearca sa ai initiativa si sa te gandesti la “planul B” in situatia in care exista riscul sa apara cea mai mica problema.

Nu te implica emotional inca de la inceput

Oricat de mult iti place un barbat, ar fi bine sa eviti sa iti afisezi sentimentele inca din primele saptamani. Mai mult decat atat, chiar daca el pare sa fie atasat emotional de tine, ar fi bine ca tu sa fii mai rezervata si sa nu te grabesti sa intri intr-o relatie cu ideea ca el este barbatul vietii tale. Cu cat vei fi mai impasibila emotional, cu atat iti va fi mai bine, iar el va incerca sa te cucereasca mai mult.

Evita starile de nerabdare

Ultima oara cand ati discutat pe site-ul de dating online, el ti-a spus ca isi doreste foarte mult sa te vada, insa nu a spus si cand? Evita sa pari prea nerabdatoare si sa fixezi chiar tu o zi. In ciuda faptului ca barbatii adora femeile cu initiativa, acestia se feresc totusi de cele insistente si mult prea nerabdatoare.

Tu ce metoda folosesti pentru a deveni atractiva pentru un barbat?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Nasbeer spune:

    He told you exactly where you stand with him, and you turend around and lied to him and told him that you agreed, when you don’t. You were intimate with him before you were in a real relationship, another sign that you signed off on the arrangement, even though it isn’t what you want.Quit lying to yourself about what you want and/or what you are capable of (you may well not be capable of having a sexual relationship with someone without developing feelings; most women can’t). Don’t confront him with this; it isn’t his fault and he was upfront with you. Instead, break it off, take a good, hard look at your actions, and find someone who is AVAILABLE (emotionally and physically) if a relationship is what you want.I’m betting you have a history of being attracted to unavailable men. If so, you need to figure out how to break that cycle, which may involve some counseling.

Leave a Reply