Matrimoniale

Dating online: Cum sa faci un barbat sa se indragosteasca de tine

By septembrie 1, 2012 No Comments

s3_prieten fost

L-ai descoperit pe un site de dating online si ti se pare barbatul perfect pentru tine? Nu trebuie sa depui efort pentru a-l impresiona, ci sa faci in asa fel incat el sa se indragosteasca de tine, iremediabil. Iata ce ai de facut.

Fii independenta

Niciun barbat nu va tolera prea bine o femeie care depinde in totalitate de el, care nu are nicio activitate in afara relatiei si a locului de munca. Iesi cu prietenele tale, dedica-te unor proiecte care te intepira si evita sa ii arati ca depinzi de el pentru a face anumite lucruri.

Acesct lucru inseamna ca nu trebuie sa stai tot timpul online pe site-ul de dating online in asteptarea lui, sau poti sta online, fara insa sa ii raspunzi din primele secunde in care iti scrie. Ii poti raspunde dupa jumatate de ora sau chiar mai mult, spunand ca aveai treaba.

Nu ii arata ca il adori

Chiar daca iti place mai mult decat orice barbat pe care l-ai intalnit, el nu trebuie sa stie acest lucru. Arata-i ca iti este simpatic si sa il placi, dar ca pentru tine nu ar fi o pierdere daca nu ar fi in viata ta. Vei observa cum el va incerca tot mai mult sa iti intre in gratii, sa te cucereasca si sa faca lucruri pe care doar barbatii indragostiti le fac.

Vei observa cu va sta adesea conectat pe site-ul de dating online doar pentru a-ti urmari activitatea si pentru a discuta cu tine. Profit de aceste lucruri, fara sa lasi insa garda jos. Da, este tentant poate sa ii arati ca si tu simti la fel ca el, insa este nevoie sa il lasi sa se indragosteasca tot mai mult pentru a face acest pas.

Fa-l sa inteleaga ca el este unicul cu care discuti

Un barbat care are impresia ca femeia pe care o place mai are si alti parteneri de discutie pe site-ul de dating online, va fi destul de rezervat. Totusi, daca ii precizezi faptul ca nu mai discuti cu nimeni altcineva, el se va simti mult mai confortabil sa isi arate sentimentele si sa se implice in ceea ce te priveste.

Totusi, nu il lasa sa inteleaga ca este singurul care te doreste si care ar putea sa te vrea in viata lui. De regula, barbati se simt mai incitati si provocati atunci cand stiu ca au langa ei o femeie pe care si altii si-o doresc. Este totusi important sa stie ca esti o persoana loiala atunci cand iubesti si cand esti iubita.

Intriga-l

Poarta-te frumos cu el si incearca il intelegi atunci cand est cazul, dar totusi nu te arata prea implicata si ofera-i suficient spatiu, chiar daca el nu isi doreste decat sa stea cat mai mult timp cu tine. De asemenea, fa-l sa te astepte si demonstreaza-i ca esti o persoana care poate fi matura, coplaroasa, jucausa, dar cu un simt practic si cu picioarele pe pamant, in functie de cum o cere situatia. Barbatii isi doresc langa ei femei schimbatoare, care le pot lasa impresia ca sunt tot timpul langa o alta femeie. Ii poti arata toate aceste lucruri inca din primele discutii de pe site-ul de dating online.

Ai grija de modul in care arati

Daca vrei sa il faci sa se indragosteasca de tine, trebuie sa arati tot timpul impecabil, atat in imaginile de pe site-ul de dating online, cat si in viata de zi cu zi. Nu este musai necesar sa fii mereu foarte machiata si imbracata ca si cum urmeaza sa urci pe un podium de prezentare de moda, insa trebuie sa ai grija de parul tau, sa te pensezi, sa te epilezi si sa arati ca esti o femeie care tine la aspectul sau fizic.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply