Matrimoniale

Dating online: cum sa faci o impresie buna de la primul mesaj

By martie 20, 2013 22 Comments

dating onlineAi prins curaj si te-ai inscris pe un site de matrimoniale, cu gandul de a pune capat singuratatii cu care ai convietuit o perioada lunga de timp. Apoi, ai inceput sa frunzaresti profilurile inscrise pe site si ai pus ochii pe unul dintre utilizatori, cu care ti se pare ca ai cele mai multe lucruri in comun si pe care ai dori sa il cunosti mai bine. Acum, stai si te gandesti care este cea mai indicata metoda de abordare, astfel incat sa ii starnesti interesul, dar fara a cadea in ridicol! Iata cateva sfaturi importante cu ajutorul carora poti face o impresie buna inca de la primul mesaj!

Nu exista un mod perfect de abordare!

Atunci cand doresti sa abordezi o persoana cu care vrei sa faci dating online pe un site de matrimoniale, principalul tau obiectiv este sa creezi o impresie buna, fara a-ti exagera calitatile sau a-ti sublinia prea mult defectele.

Este important sa constientizezi ca nu exista un mesaj perfect sau reguli clare cu privire la modul de concepere a textului cu care abordezi un utilizator care ti-a starnit interesul pe site-ul de matrimoniale.

Nu face mesajul prea lung!

Important este sa fie un mesaj prietenos si calduros, dar nu foarte lung si elaborat. Este vorba, pana la urma, de prima interactiune si nu vrei sa plictisesti sau, dimpotriva, sa ii arati o disponibilitate exagerata.

Incepe mesajul intr-un mod prietenos, salutand si mentionandu-i prenumele la inceputul mesajului. Nu inseamna ca ai o abordare prea familiara cu respectiva persoana, ci doar prietenoasa.

Mentine o atitudine pozitiva si concentreaza-te pe informatii din profilul sau!

Este important ca mesajul tau sa aiba, pe tot parcursul sau, o nota vesela si optimista. Nu incepe cu “nu am pe nimeni si vreau sa gasesc pe cineva cu care sa ma casatoresc”! Poti lasa partea negativa a vietii tale pentru o discutie viitoare, in cazul in care ajungeti sa aveti intalniri online si sa va cunoasteti mai bine.

Este indicat sa ai rezerve cu privire la aspectele negative sau intamplarile triste din viata ta si sa te concentrezi mai mult pe ce vezi in profilul sau de pe site-ul de matrimoniale. Pune accentul pe lucrurile remarcabile pe care le-a facut ori pe pasiunile interesante pe care le are.

Pune accentul pe lucruri pe care le aveti in comun!

Dupa ce ai mentionat cateva aspecte interesante care te-au atras la profil, pune accentul si pe lucrurile pe care le aveti in comun – pasiuni, dorinte, obiective, zodie etc.

Lanseaza intotdeauna, la sfarsitul mesajului, intrebari cu caracter deschis, in care sa provoci la discutii si sa initiati astfel un cadru conversational placut.

De exemplu, poti intreba “Am observat, in profilul tau, ca iti place sa joci bowling. Si mie imi place foarte mult. Care este cel mai mare scor cu care ti-ai batut pana acum adversarii?” sau “Am constatat ca unul dintre autorii tai preferati este Ernest Hemingway. Si mie imi place literatura americana si operele acestui scriitor. Cartea mea preferata este “Batranul si marea”! A ta care este?”

Accentuarea lucrurilor pe care le aveti in comun va atrage rapid, deoarece se va bucura sa constate ca cineva ii impartaseste pasiunile si ca a starnit curiozitatea cu privire la ceea ce ii place.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • cristian spune:

    ca mai noi toti avem cate o experenta placuta sau mai putin placuta,avem pareri si opini diferite situati care ne-au marcat viata, dc trebuie sa fim circumspecti la aproape tot ce ne inconjoara si nu ne mai dam o sansa de a ne face fericiti. si eu sant unul dintre voi nefericit,dc trebui sa intru intrun dialog cu superfugii si fel de ocolisuri ale realitati pe care o avem cu adevarat ,dc sa nu fim deschisi
    si sa dam cartile pe fata asa cum sant ele,aceasta e parerea mea
    va astept parerile, multumesc.

  • Marian spune:

    Am observat ca, de regula, cei mai multi cauta relatii discrete, indiferent daca sunt femei sau barbati. Din cate mi-am dat seama (discutii pe blog-uri) femeile sunt mai reticente in a se intalni, dar si mai incitante prin raspunsurile date. Unele dintre ele, casatorite fiind, cauta tipi care sa le satisfaca (cu foloase materiale sau nu). Voi ce parere aveti?

  • ella spune:

    doresc un barbat serios, cu simtul umorului si sa si doresca o familie…sa imbatranim impreuna. frumos

  • andreescu spune:

    eu cunoasc persoane, prietene si colege de-ale mele, care s-au casatorit in SUA, cu romnai, cunoscuti pe acest site, numai eu , nu am norocul asta sau incredere?

  • ionel adrian spune:

    Este greu de gasit o femeie serioasa aici pe net,site-urile de matrimoniale de fapt nici nu exista ele sunt in realitate de socializare.Cauti o femeie serioasa si dai de haimanale

  • ionut _jony28 spune:

    caut o fata sincera iubitoare cu simtu umorului care vrea cu adevarat o familie pt vb pe facebook urasc minciuna

  • dana spune:

    Eu cred ca trebuie multa atentie,si nu e bine sa-ti deschizi inima aici pe site,ca nu sti peste cine dai,,..si ce “surprize” poti sa ai…………………

    • gelu spune:

      da ai tu mare dreptate,,dar cum trebui procedat,

    • Marichita spune:

      Dana, ai mare dreptate. Eu am fost sincera si destul de deschisa cu un…. psihopat. Norocul meu a fost ca m-am prins ca ceva este in neregula si, inainte de a ne intalni, am renuntat. Dupa acest refuz din partea mea, individul m-a zapacit cu telefoane date cu numar ascuns timp de un an si jumatate… nici acum nu a incetat, dar a mai rarit frecventa… Asa ca trebuie avuta mare grija. Eu nu mai am incredere.

  • Letinau spune:

    O balarie. Marea majoritate stau la misto aici pe siteurile de matrimoniale. Rar gasesti mai ales la femei pe cineva care sa vrea sa cunoasca pe cineva pe net. Au si motive, sunt si multi idioti, asta e adevarat, dar si ele exagereaza. Multe din ele sunt de fapt niste ei :)).

  • petre petre spune:

    Caut o persoana iubitoare si dornica de o relatie de lunga durata sau chear o familie

  • mioara57 spune:

    Daca ai intalnit o persoana cu care ajungi sa comunici, iar dupa catva timp ti se pare ca ce spune acea persoana nu prea suna real, ce ar trebui facut ? E#u am procedat cum am crezut ca este mai bine pt. mine, dar as dori sa cunosc si alte pareri.

  • sergiucu spune:

    o fire vesela si cu simtu umorului

Leave a Reply