Matrimoniale

Dating online: cum sa faci o impresie buna de la primul mesaj

By martie 20, 2013 22 Comments

dating onlineAi prins curaj si te-ai inscris pe un site de matrimoniale, cu gandul de a pune capat singuratatii cu care ai convietuit o perioada lunga de timp. Apoi, ai inceput sa frunzaresti profilurile inscrise pe site si ai pus ochii pe unul dintre utilizatori, cu care ti se pare ca ai cele mai multe lucruri in comun si pe care ai dori sa il cunosti mai bine. Acum, stai si te gandesti care este cea mai indicata metoda de abordare, astfel incat sa ii starnesti interesul, dar fara a cadea in ridicol! Iata cateva sfaturi importante cu ajutorul carora poti face o impresie buna inca de la primul mesaj!

Nu exista un mod perfect de abordare!

Atunci cand doresti sa abordezi o persoana cu care vrei sa faci dating online pe un site de matrimoniale, principalul tau obiectiv este sa creezi o impresie buna, fara a-ti exagera calitatile sau a-ti sublinia prea mult defectele.

Este important sa constientizezi ca nu exista un mesaj perfect sau reguli clare cu privire la modul de concepere a textului cu care abordezi un utilizator care ti-a starnit interesul pe site-ul de matrimoniale.

Nu face mesajul prea lung!

Important este sa fie un mesaj prietenos si calduros, dar nu foarte lung si elaborat. Este vorba, pana la urma, de prima interactiune si nu vrei sa plictisesti sau, dimpotriva, sa ii arati o disponibilitate exagerata.

Incepe mesajul intr-un mod prietenos, salutand si mentionandu-i prenumele la inceputul mesajului. Nu inseamna ca ai o abordare prea familiara cu respectiva persoana, ci doar prietenoasa.

Mentine o atitudine pozitiva si concentreaza-te pe informatii din profilul sau!

Este important ca mesajul tau sa aiba, pe tot parcursul sau, o nota vesela si optimista. Nu incepe cu „nu am pe nimeni si vreau sa gasesc pe cineva cu care sa ma casatoresc”! Poti lasa partea negativa a vietii tale pentru o discutie viitoare, in cazul in care ajungeti sa aveti intalniri online si sa va cunoasteti mai bine.

Este indicat sa ai rezerve cu privire la aspectele negative sau intamplarile triste din viata ta si sa te concentrezi mai mult pe ce vezi in profilul sau de pe site-ul de matrimoniale. Pune accentul pe lucrurile remarcabile pe care le-a facut ori pe pasiunile interesante pe care le are.

Pune accentul pe lucruri pe care le aveti in comun!

Dupa ce ai mentionat cateva aspecte interesante care te-au atras la profil, pune accentul si pe lucrurile pe care le aveti in comun – pasiuni, dorinte, obiective, zodie etc.

Lanseaza intotdeauna, la sfarsitul mesajului, intrebari cu caracter deschis, in care sa provoci la discutii si sa initiati astfel un cadru conversational placut.

De exemplu, poti intreba „Am observat, in profilul tau, ca iti place sa joci bowling. Si mie imi place foarte mult. Care este cel mai mare scor cu care ti-ai batut pana acum adversarii?” sau „Am constatat ca unul dintre autorii tai preferati este Ernest Hemingway. Si mie imi place literatura americana si operele acestui scriitor. Cartea mea preferata este „Batranul si marea”! A ta care este?”

Accentuarea lucrurilor pe care le aveti in comun va atrage rapid, deoarece se va bucura sa constate ca cineva ii impartaseste pasiunile si ca a starnit curiozitatea cu privire la ceea ce ii place.

Hai pe Sentimente

22 Comments

Leave a Reply