Matrimoniale

Dating online: cum sa gasesti barbatul potrivit

By iunie 25, 2012 No Comments

Site-urile de dating online reprezinta ustensilele perfecte pentru a-ti gasi jumatatea. Acestea iti pun la dispozitie informatiile si imaginile necesare pentru a gasi barbatul ideal. Totusi, uneori poti fi pacalita de anumite aspecte si poti rata anumite indicii care iti arata ca barbatul pe care il placi si care incearca sa te seduca, nu este potrivit pentru tine.

Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa gasesti barbatul potrivit si sa te feresti de cei care isi doresc orice, numai o relatie serioasa si stabila nu.

 

La ce sa fii atenta

Verifica pozele de pe profilul lui

Site-urile de dating online pun userilor la dispozitie posibilitatea de a-si face galerii foto cuprinzatoare. Verifica galeriile foto ale barbatului care iti place si analizeaza toate detaliile care apar in acestea. Modul in care se imbraca, locurile in care se afla, oamenii de care este inconjurat si chiar pozitia in care obisnuieste sa stea iti pot spune multe lucruri. Daca pozele sale sunt cat se poate de decente, daca amicii lui par oameni obisnuiti, cu obiceiuri cat de poate de normale, atunci este posibil ca tipul respectiv sa fie serios, asa cum iti doresti.

Daca totusi are poze cu femei dezbracate, poze in care apare la bustul gol sau in care este inconjurat de sticle cu alcool, ar fi bine sa renunti la ideea de a-l intalni pe acesta.

Verifica informatiile din profilul lui

Intra pe profilul pe care il are pe site-ul de dating online si verifica informatiile publicate. Uita-te cu atentie la statusul marital, la tipul de relatie pe care si-l doreste si la alte detalii importante.

Daca vorbesti cu el, intreaba-l despre jobul actual, despre zona in care locuieste si planurile de viitor pe care le are.

Poate ca suna exagerat sa te gandesti la astfel de lucruri inca din prima faza, insa este mai bine sa fii prevazatoare si sa dai o sansa doar barbatilor care o merita cu adevarat, care pot avea grija de tine si care sunt suficient de maturi si pregatiti pentru o relatie cu tine.

Desigur, nu trebuie sa ii adresezi aceste intrebari in mod direct, ci sa duci discutia intr-o directie in care el ar putea sa iti ofere informatiile pe care le doresti.

De asemenea, verifica persoanele din lista lui de prieteni (daca exista) si analizeaza tipul de oameni cu care obisnuieste sa lege prietenii. Nu uita ca poti spune multe despre un om doar vazandu-i prietenii, amicii sau cunostintele. Daca nu esti foarte incantata de tipul de oameni pe care ii are in lista, poate ar trebui sa continui sa cauti barbatul potrivit.

Cauta-l in afara siteurilor de dating online

Daca el nu si-a publicat numele real pe site-ul de dating online, asigura-te ca il afli inca din primele clipe ale discutiei pe care o aveti. Nu ezita nicio clipa sa cauti informatii despre acest barbat in afara siteului de dating online. Doar asa poti descoperi lucruri care te pot face sa il placi foarte mult si sa iti dai seama ca este genul de barbat pe care il cauti sau poti descoperi ca este un tip pe care nu ai vrea sa il vezi niciodata.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply