Matrimoniale

Dating online: cum sa ii starnesti interesul

By iulie 20, 2012 No Comments

Site-urile de dating online te pot ajuta sa seduci orice barbat, insa numai daca stii cum sa te porti si care este atitudinea pe care trebuie sa o ai fata de acesta. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa cuceresti orice barbat, inca de cand il intalnesti pe site-ul de dating online.

Evita sa pari prea disponibila

Femeile care se ofera pe tava, chiar si pe site-urilde de dating online, nu mai reprezinta o provocare inca din primele clipe. Evita sa iti afisezi entuziamul fata de un barbat, chiar daca in realitate iti place foarte mult. Incearca sa ai o atitudine foarte relaxata si sa nu pari ca ai face orice pentru el, ca poti fi oricand la dispozitia lui.

Spre exemplu, daca el iti spune ca ar vrea sa vorbiti pe site-ul de dating online la o anumite ora, tu spune-i ca nu poti decat o ora mai tarziu, chiar daca nu ai nimic altceva de facut.

Nu accepta o intalnire din prima

Site-ul de dating online te ajuta sa descoperi un om, asa ca incearca sa iei lucrurile pas cu pas. Nu accepta sa te intalnesti cu el inca din prima zi in care va descoperiti pe site-ul de dating online. Cateva intalniri in spatiul virtual te pot ajuta sa descoperi daca el este intradevar asa cum iti doresti. Comunicarea este esentiala mai ales in primele zile, asa ca nu ai de ce sa te grabesti.

Totusi, evita sa cazi in extrema in care ii refuzi invitatiile chiar si dupa o luna in care vorbiti aproape zilnic pe site-ul de dating online.

Arata-i ca esti o tipa interesanta

Incearca sa abordezi subiecte cat mai diverse si sa nu te blochezi intr-o singura arie de discutii. Vorbiti despre teme cat mai diferite, incepand de la scoala sau job, pana la planuri de viitor, muzica, arta, filme, restaurante, vacante etc.

Cu cat va vedea ca stii mai multe lucruri, cu atat va fi mai interesat de persoana ta si cu atat isi va dori sa petreaca mai mult timp in compania ta. In momentul in care simti ca un subiect incepe sa se consume, incearca sa gasesti rapid o tema noua si sa pui astfel tot mai multe paie pe foc.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply