Matrimoniale

Dating online: cum sa il ajuti pe iubitul tau sa scape de stres

By decembrie 2, 2012 No Comments

Dupa o zi obositoare si stresanta la locul de munca, iubitul tau ajunge acasa frant, fara chef de vorba si fara tragere de inima atunci cand vine vorba despre dovezi de afectiune. Ei bine, ar fi bine sa gestionezi cu atentie aceste momente si sa il ajuti pe partenerul de viata sa treaca mai usor peste perioadele stresante din viata lui.

1. Nu il stresa mai mult

Este frustrant sa iti doresti sa faci anumite lucruri cu iubitul tau, insa acesta sa nu aiba dispozitia necesara sa faca fata dorintelor tale. Nu lua acest lucru intr-un mod tragic si nu incerca sa ii faci reprosuri, ci incearca sa il intelegi si sa privesti situatia din punctul sau de vedere.

2. Fa-i mici surprize

Lasa-i diverse mesaje dragute atunci cand este la birou sau chiar atunci cand ajunge acasa. Astfel, ii poti scrie un mesaj sexy pe site-ul de dating online sau ii poti lipi un post-it pe oglinda din baie, seara, atunci cand iese de la dus, cu un simplu “te iubesc si vreau sa te fac fericit”.

3. Incearca sa afli ce isi doreste

Atunci cand discuti pe el, prin telefon sau prin site-ul de dating online, descopera ce si-ar dori si ce anume l-ar face sa se simta mai putin stresat. Poate fi vorba despre o seara petrecuta in fata televizorului, despre o masa copioasa sau o plimbare cu masina, la ora 3 dimineata. Incearca sa ii faci pe plac, oricat de inconfortabil ar fi pentru tine si gandeste-te ca faci acest lucru pentru bunastarea iubitului tau si a relatiei voastre.

4. Asculta-l

Oamenii se elibereaza de stres foarte mult in momentul in care spun ce fel de probleme au. Asculta-l pe iubitul tau si indeamna-l sa iti povesteasca despre toate situatiile cu care se confrunta zilnic. Puteti avea aceste discutii atat fata in fata, cat si pe site-ul de dating online.

5. Nu ii oferi sfaturi

Chiar daca iti povesteste despre colegii sai care nu fac decat sa ii paseze lui taskurile lor sau despre seful care vrea performanta, cu toate ca nu ii ofera toate resursele necesare in acest demers, ar fi bine sa te abtii sa ii dai sfaturi, oricat de tentant ar fi. Cel mai bine este sa il asculti si sa ii spui ce ar trebui sa faca, doar in situatia in care iti cere acest lucru. De cele mai multe ori, barbatii isi doresc doar sa fie ascultati si sa scape astfel de o povara, nu neaparat sa primeasca un sfat, oricat de bune ar fi intentiile tale.

6. Joaca-te cu el

Indiferent ca este vorba despre jocuri pe calculator, sah sau scrabble, nu refuza iubitului tau placerea de a se relaxa alaturi de tine, prin joaca. In timpul discutiilor de pe site-ul de dating online, cere-i mai multe detalii despre ce fel de jocuri il incanta si nu ezita sa te pregatesti pentru momentul in care ajunge acasa. Invata regulile jocului si incearca sa faci toata aceasta activitate intr-un mod cat mai amuzant.

Oricare ar fi modalitatile de relaxare pe care iubitul tau le adora, nu inceta niciodata sa aduci noutatea in relatia voastra si nu inceta sa afli ce ii place si ce il relaxeaza, fie cand discutati fata in fata, fie pe site-ul de dating online.

Tu ce faci atunci cand iubitul tau este stresat? Cum reusesti sa gestionezi astfel de momente si cum te ajuta site-ul de dating online in acest sens?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply