Matrimoniale

Dating online: Cum sa iti dai seama daca el este casatorit

By iunie 19, 2012 One Comment

Cand alegi sa cunosti oameni noi prin dating online, riscurile de a gasi pe cineva nepotrivit pot fi la fel de mari ca si atunci cand cunosti parteneri potentiali prin prieteni sau colegi. Afla cum sa iti dai seama daca el este casatorit, pentru a nu lasa barbatii cu verigheta sa-ti iroseasca timpul.

Odata ce ai apelat la un serviciu bun de dating online, alegerea celor cu care vrei sa porti o discutie devine foarte importanta. Iata 6 semne care iti arata ca partenerul de discutie este casatorit si a apelat la dating online pentru o aventura.

Profil dating online: poza in care nu i se vede clar fata

Un barbat care are ceva de ascuns ezita sa-si faca un profil de dating online folosind o poza in care poate fi recunoscut usor. Fie ca imaginea are o luminozitate redusa, este facuta din profil sau el poarta ochelari sau palarii care ii ascund o mare parte din fata, o astfel de poza este un prim indiciu ca ar putea fi casatorit.

Dating online: el trimite primul mesaj

Atunci cand cauta o aventura pe un site de dating online, barbatul casatorit trimite primul mesaj si pune mai multe intrebari pentru a afla cat mai multe despre personalitatea ta.

Daca incluzi si tu intrebari despre el in raspunsurile tale si el evita orice raspuns clar, ar putea fi casatorit sau are un alt motiv ce il face sa nu te trateze ca pe un egal.

Nu-ti da numarul lui de telefon/te suna cu “Anonim”

Daca iti cere numarul de telefon dar nu vrea sa ti-l dea pe al lui si te suna intotdeauna folosind optiunea de anonimitate, este aproape sigur ca vrea sa ascunda convorbirile cu tine de cineva apropiat.

Nu iti spune nimic despre trecutul lui

Una dintre regulile de baza de dating online este sa nu coplesesti partenerul de discutie cu prea multe informatii despre tine prea repede. Extrema acestei atitudini este secretomania in care nu vrea sa discute nimic personal, detalii despre unde a crescut, despre liceul sau facultatea absolvita, despre viata lui de acum.

Cand nu ai nici macar idee in ce zona locuieste, dupa numeroase convorbiri online, probabil ca informatiile pe care ti le da sunt filtrate cu discretie pentru a proteja secretul aventurii.

Impune reguli stricte de comunicare

“Hai sa vorbim doar prin SMS” sau “Pot vorbi la telefon doar dupa ora…” sunt alte semne ca iti pierzi timpul cu un barbat casatorit. Regulile stricte de comunicare pe care ti le impune sunt un indiciu important, mai ales daca reactioneaza negativ atunci cand le incalci.

Este distant in public

Odata ce ati inceput sa va vedeti, observa orice comportament ciudat al partenerului. Insista sa va intalniti doar in localuri pe care le alege el? Pare agitat cand vrei sa il iei de mana sau sa il saruti in public? Daca este dispus sa accepte semne fizice de afectiune doar intr-o sala de cinema intunecata sau doar in masina, ii este probabil teama sa nu dea peste niciun cunoscut.

Dating online: Sunt semnele de casatorie sigure intotdeauna?

Tine cont de faptul ca personalitatea unor barbati si experienta lor de dating online sunt factori importanti pentru interpretarea semnelor ca este casatorit. Un barbat care tocmai s-a despartit dupa o relatie lunga sau care este la prima experienta de dating online poate transmite uneori aceleasi semne, chiar daca este cu adevarat interesat de o relatie serioasa cu tine.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply