Matrimoniale

Dating online: cum sa iti faci iubita fericita

By octombrie 25, 2012 2 Comments

Cand vine vorba despre relatii, cei mai multi barbati incearca sa isi faca iubitele fericite prin metode nu tocmai inspirate. Pentru a fi un iubit perfect trebuie sa depui efort, dar mai ales sa te gandesti la gesturi mici, care conteaza si care o fac pe ea sa se simta fericita si norocoasa ca te are alaturi. Iata cateva modalitati prin care poti face orice femeie sa se simta fericita si implinita, inca de la primele discutii de pe site-ul de dating online.

1. Ascult-o

Femeile se simt fericite atunci cand au alaturi un partener dispus sa le asculte si sa le dea sfaturi utile. Las-o sa iti spuna tot ce o framanta si sa simta ca esti un barbat pe care se poate baza in orice moment. Site-ul de dating online iti da posibilitatea sa arati unei potentiale partenere ca poti fi un iubit care stie sa isi asculte femeia cu adevarat.

2. Fa-o sa se simta frumoasa

Chiar daca este nemachiata, nepieptanata si abia trezita din somn, spune-i iubitei tale ca este frumoasa, dar mai ales fa-o sa simta acest lucru. Ia-o in brate, strange-o, sarut-o si priveste-o insistent. Chiar si pe site-ul de dating online, o poti uimi cu o replica neasteptata prin care sa ii transmiti ca este absolut superba.

3. Acorda atentie nevoilor sale in pat

Sexul intr-o singura pozitie, cu lumina stinsa, nu o va satisface prea mult timp. Incercati tot timpul lucruri noi, care sa o aduca in culmea placerii de fiecare data. Sexul este un aspect foarte important in relatia de cuplu, asa ca nu il neglija. Asigura-te ca inveti sa apesi pe “butoanele” potrivite si ca incerci sa o satisfaci in totalitate. Eventual o poti ruga sa iti dea anumite detalii atunci cand discutati pe site-ul de dating online.

4. Fa-o sa se simta importanta

Pune necesitatile ei inaintea nevoilor tale, arata-i ca este singura femeie pentru care ai face absolut orice si ca este singura persoana in fata careia te poti deschide cu adevarat. Poti incepe sa faci acest lucru inca de la primele discutii de pe site-ul de dating online.

5. Fii spontan

Spontaneitatea este o caracteristica pe care femeile o cauta la partenerul de viata. Astfel, ii poti demonstra ca esti spontan prin gesturi simple: schimba planurile in ultima secunda (mergeti intr-o vacanta de o zi, in loc sa mergeti sa luati pranzul in oras, lasa-i un mesaj sexy pe site-ul de dating online sau ofera-i un buchet de flori doar pentru ca “este miercuri”).

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Khoulod spune:

    A guy walks in, dressed necily with flowers. He tried to make a conversation. This guy is such a loser. He doesn’t deserve any ounce of respect. This gal is such a slut. She’s got 4 kids; her life is ruined. Despite his good looks, this guys IQ just dropped 20 points!!If you’re going to bash someone on the first date, then you must have lots of anger. Nobody wants to date a bully, so show a little bit of decency.

Leave a Reply