Matrimoniale

Dating online: cum sa iti faci iubitul fericit

By septembrie 10, 2012 No Comments

V-ati cunoscut pe un site de dating online si crezi ca este barbatul vietii tale? Daca vrei sa il pastrezi alaturi, trebuie sa faci anumite lucruri care sa il faca pe el fercit. Daca el este fericit, tu vei fi fericita, iar relatia voastra se anunta a fi una frumoasa, de lunga durata.

Ofera-i libertate

In primele luni de relatie ai putea fi tentata sa stai tot timpul cu el, sa dormi seara de seara la el si sa te superi daca prefera sa iasa cu prietenii o data la cateva zile. Cel mai bine este sa iti faci un program separat de al lui, sa iesi cu prietenele tale, sa ii dai libertate sa faca ce vrea, dar mai ales sa il lasi sa ii fie dor de tine. Nu ar fi bine sa va vedeti chiar in fiecare zi, ci sa aveti cateva zile in care vorbiti doar la telefon sau pe site-ul de dating online. Cu cat il lasi mai liber, cu atat el te va iubi si aprecia mai mult.

Fa-l sa aiba increde in tine

Nu ii da motive de gelozie, nu il face sa creada ca mai iesi cu alti barbati sau ca vorbesti cu alte persoane pe site-ul de dating online. Daca nu va avea incredere in tine, va incepe sa se indeparteze mai mult, iar tu vei ramane singura. Fa-l sa inteleaga ca el este singurul barbat care iti place si cu care ai o relatie.

Evita sa te superi din motive copilaresti

Te enervezi pentru ca nu ti-a raspuns la telefon, pentru ca a intarziat 5 minute la intalnire sau pentru ca a gresit comanda la mancare? Evita sa te superi si sa te enervezi din motive copilaresti. Cel mai bine este sa discutati inca de la inceput, pe site-ul de dating online, care sunt lucrurile care va enerveaza cel mai mult si sa le evitati pe viitor. Insa chiar si asa, a gresi este omenesc si nu trebuie sa faci o tragedie din lucrurile marunte.

Fa-i surprize

Cumpara-i o cravata, prepara mancarea care ii place sau plimba-i catelul sambata dimineata, astfel incat sa il lasi pe el sa doarma. In acest fel, el va observa ca vrei sa ii faci pe plac, ca tii la el si ca iti doresti sa ii fie bine. Pentru ca efectul sa fie si mai puternic, acorda foarte mare atentie discutiilor de pe site-ul de dating online pentru a descoperi ce ii place.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply