Matrimoniale

Dating online: cum sa iti recuceresti partenerul

By noiembrie 26, 2012 No Comments

Dupa o perioada lunga de timp, relatia voastra a inceput sa fie tot mai apasatoare, definita doar de probleme si certuri? Este destul de greu sa readuci pasiunea intr-o astfel de situatie, insa daca iti doresti cu adevarat un suflu nou in cuplu, poti sa iti recuceresti partenerul, inainte ca el sa isi caute pe altcineva pe un site de dating online. Iata ce ai de facut.

Petreceti mai mult timp separat

Poate pare greu de crezut, insa in momentul in care petreci mai mult timp departe de partenerul tau, acesta va incepe sa iti simta lipsa si sa se gandeasca la cat de greu i-ar fi fara tine. Incearca, o data pe saptamana, sa dormi la o prietena sau la parintii tai si sa il lasi pe partenerul tau singur.

Vei fi tentata sa il suni, insa in acest fel nu vei rezolva nimic. Cel mai bine ar fi sa ii lasi un mesaj dragut pe site-ul de dating online.

De asemenea, organizeaza iesiri cu prietenii tai si indeamna-l pe el sa faca acelasi lucru. Nici excursiile de un weekend nu reprezinta o idee rea, insa ar trebui sa te asiguri ca partenerul tau nu este deranjat de faptul ca el ramane acasa, in timp ce tu te distrezi.

Scopul acestor pasi este acela de a-i demonstra lui ca are langa el o femeie independenta si ca nu iti este teama sa il lasi liber chiar si pentru mai mult de o seara.

In mod cert, aceasta schimbare il va face sa te priveasca cu alti ochi.

Poarta-te cu el ca la inceput

Iti aduci aminte de primele voastre contacte, cand discutati ore in sir pe site-ul de dating online, cand il provocai cu ideile tale, cand il ademeneai si il faceai sa se indragosteasca de tine mai mult in fiecare zi. Incearca sa reiei acest obicei si sa il provoci la noi subiecte de discutie pe site-ul de dating online.

Fii nepasatoare

Daca in mod normal te enerveaza faptul ca vorbeste prea mult la telefon cu prietenii lui, ca unele dintre colegele sale ii lasa comentarii pe retelele de socializare sau ca o anumita persoana ii lasa mesaje pe site-ul de dating online, cel mai bine este sa ii arati ca nu iti pasa si ca nu te deranjeaza. El se va mira de noua ta atitudine si va fi intrigat, va incerca sa afle ce se intampla cu tine, dar mai ales va fi usor ingrijorat si va incerca sa iti faca pe plac.

Fa-i surprize

Chiar daca ai o atitudine usor distanta de el, din cand in cand ar fi bine sa ii faci mici surprize care sa ii demonstreze ca il iubesti si ca te gandesti la el. Lasa-i mesaje dragute sau sexy pe site-ul de dating online sau chiar pe telefon.

Asteapta-l acasa imbracata intr-o lenjerie intima provocatoare, insa inainte de acest lucru trimite-i o fotografie teaser pe site-ul de dating online. In acest fel se va grabi sa ajunga acasa si sa iti arate cat de dor i-a fost de tine.

In principiu, pentru a recuceri un barbat este indicat sa ii oferi spatiu, uneori mai mult decat este necesar, dar si sa ii arati ca inca poti fi o femeie pasionala, iubitoare si sexy, exact asa cum isi doreste. Incearca sa faci periodic gesturi mici, care ii arata lui ca esti femeia ideala pentru el si ca nimeni nu va putea sa faca toate aceste lucruri asa cum le faci tu, cu daruire, pasiune si dragoste.

Tu ce ai face pentru a-ti recuceri iubitul?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply