Matrimoniale

Dating online: cum sa mentii o relatie la distanta online

By septembrie 11, 2012 One Comment

V-ati intalnit pe un site de intalniri online, insa din pacate traiti in orase sau tari diferite? Pana la momentul intalnirii fata in fata, trebuie sa incercati sa mentineti aceasta relatie, insa numai daca va doriti si sunteti pregatiti pentru acest lucru. Iata ce ai de facut.

Stabiliti intalniri online

Site-ul de intalniri online este de mare ajutor persoanelor care se afla la distanta. Aici poti comunica cu partenerul, in orice moment al zilei. Astfel, este recomandat ca la sfarsitul fiecarei intalniri online, sa stabiliti ziua si ora la care urmeaza sa va conectati din nou online si sa discutati. De preferat este sa discutati in fiecare zi, astfel incat sa nu ratati momente importante. Totusi, din cand in cand se recomanda sa amanati intalnirile, astfel incat sentimentul de dor sa fie tot mai puternic.

Discutati ce ati facut de-a lungul zilei

La fiecare intalnire online, povesteste partenerului ce ai facut de-a lungul zilei, ce ai facut la munca, ce ai mancat, ce urmeaza sa faci si stimuleaza-l sa faca acelasi lucru. Cu cat va veti da mai multe detalii, cu atat veti reusi sa va cunoasteti mai bine si sa formati o conexiune. Aceste discutii va vor ajuta sa va apropiati si sa ramaneti totusi unul cu gandul la celalat, chiar daca sunteti la o distanta destul de mare.

Incercati sa aveti activitati impreuna

Daca nu sunteti impreuna, nu inseamna ca nu puteti face lucruri impreuna. Activitatile voastre nu ar trebui sa se rezume la discutiile de pe site-ul de intalniri online. Astfel, puteti viziona filme in acelasi timp, pe care sa le comentati in timp real. De asemenea, puteti gati impreuna, cu ajutorul unui web cam si al unui microfon. De asemenea, in afara de discutiile de pe site-ul de intalniri online, ar trebui sa vorbiti destul de mult si la telefon. Nimic nu se compara cu vocea partenerului atunci cand acesta este departe de tine.

Fii sincer

Daca nu mai faci fata acestei relatii, daca intalnirile online nu mai sunt suficiente pentru tine sau daca ti se pare ca trebuie sa astepti mult prea mult, ar fi bine sa ii spui partenerului acest lucru si sa nu ii dai sperante desarte. Sinceritatea, chiar daca doare, este intotdeauna apreciat si rasplatita.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Kayla spune:

    Druže 5rekoviću,U kanadi je fino. Mi se skroz olncido snalazimo i vrtimo che-chair svom snagom! Nadam se da ste primili našu dopisnicu iz kanade preko Vašeg kurira Leftya koji sjedi s desna boka boce.

Leave a Reply