Matrimoniale

Dating online: cum sa planifici o intalnire romantica

By iulie 29, 2012 No Comments

O intalnire romantica nu inseamna doar cina, muzica si cateva lumanari parfumate aprinse. Daca ai cunoscut-o pe un site de dating online, iar acum vrei sa o cuceresti fata in fata, cel mai bine este sa organizezi o intalnire romantica pe care nu o va uita niciodata.

In primul rand, este bine sa te folosesti de conversatiile de pe site-ul de dating online pentru a descoperi detalii esentiale care te vor ajuta sa pui la punct cea mai frumoasa intalnire romantica. Iata ce ai de facut.

Afla ce ii place

In timp ce discutati pe site-ul de dating online, intreab-o cum vede ea intalnirea romantica ideala. Daca raspunsurile sale sunt foarte vagi, nu iti ramane decat sa fii mai insistent si sa incerci sa afli tot mai multe detalii. Intreab-o daca isi doreste o cina intr-un restaurant, o cine intr-un decor intim, cu mancare preparata de partener sau un picnic nocturn in natura.

Evita sa o intrebi de cina pe malul marii daca stii ca nu ii poti oferi acest lucru atunci cand vrei tu. Deocamdata rezuma-te la lucruri pe care le poti pune in practica.

De asemenea, verifica profilul sau de pe site-ul de dating online. Cu ajutorul textelor scrise sau fotografiilor publicate, poti descoperi lucruri care iti vor fi de ajutor in initiativa ta de a-i face ei o surpriza.

Intalnirea propriu-zisa

Chiar daca pe site-ul de dating online discutiile s-au mai aprins uneori, nu iti imagina ca o cina romantica este suficient pentru a o face pe ea sa devina iubita ta. Daca organizezi o cina romantica la tine acasa, nu pregati tot felul de detalii care sa o faca pe ea sa creada ca tu iti doresti mai mult decat o o cina si cateva ore petrecute impreuna.

Astfel, evita sa asezi petale de trandafiri pe pat sau sa faci tot felul de remarci sau gesturi cu tenta sexuala. Incearca sa te porti ca un gentleman pana la capat si nu incerca sa o fortezi sa faca ceva ce nu ii place. la finalul serii poti incerca sa o saruti. Daca iti raspunde, inseamna ca ai avut noroc si ca ai fost atent la lucrurile pe care ti le-a spus pe site-ul de dating online. Daca iti raspunde si pare sa isi doreasca si mai mult, cu atat mai bine pentru voi. Totusi, daca ea se retrage politicos, inseamna ca nu este cazul sa insisti si ca nu trebuie sa grabesti lucrurile.

Faptul ca avenit la tine acasa si ca a acceptat sa ia cina cu tine inseamna ca te place. Nu da cu piciorul sansei de a avea o relatie impreuna. Timpul aseaza lucrurile asa cum trebuie, la fel si comunicarea.

Dupa o seara si o cina romantica reusita, lasa-i un mesaj pe site-ul de dating online in care sa ii spui ca te-ai simtit foarte bine si ca abia astepti sa o revezi. Cu siguranta iti va raspunde ca isi doreste acelasi lucru.

Pana la urmatoarea intalnire, incearca sa aveti mai multe discutii pe site-ul de dating online si sa afli ce i-a placut, ce si-ar fi dorit in plus sau cum si-ar dori sa se desfasoare lucrurile data viitoare. Nu rata nicio oportunitate de a o impresiona, mai ales daca o placi foarte mult si daca ti-a lasat impresia ca sentimentele sunt reciproce.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply