Matrimoniale

Dating online: cum sa recunosti un barbat posesiv

By iunie 28, 2012 2 Comments

Avantajul site-urilor de dating online este acela ca iti poti da seama de personalitatea unui posibil partener inainte de a te intalni cu el. Nu trebuie sa fii o persoana rabdatoare sau sa ai un spirit de observatie foarte ascutit in acest sens.

Trebuie doar sa acorzi putina atentie cuvintelor si comportamentului de care el da dovada in cadrul site-ului de dating online.

Este gelos pe prietenele tale

Daca vorbiti pe site-ul de dating online si ii spui ca vrei sa iesi cu prietenele tale, iar replica lui este ca te vezi cu ele cam des, este foarte posibil sa ai de a face cu un barbat usor posesiv. De regula acest tip de comportament este tolerat la inceputul unei relatii, cand oricum femeile sunt topite dupa partener si uita chiar si de cele mai bune prietene. Totusi, nu uita ca daca la inceput are un comportament posesiv, este foarte posibil ca mai tarziu aceste iesiri sa fie tot mai dese si mai neplacute.

Iti cere sa mai vorbesti cu el pe site-ul de dating online

Ii spui ca ai treaba, ca trebuie sa pleci la munca, ca trebuie sa te bagi la somn sau sa faci mancare, iar el te roaga sa mai stai sa vorbesti cu el si se supara daca nu o faci? Cel mai probabil este vorba despre un barbat usor posesiv, insa in acelasi timp poate fi si faptul ca ii face foarte mare placere sa vorbeasca cu tine pe site-ul de dating online. Totusi, incearca sa impui de la inceput niste reguli si sa ii spui ca mai ai si alte lucruri de facut, pe care nu le poti neglija.

Recunoaste ca este usor posesiv

Chiar daca in sinea lor sunt constienti de faptul ca au mici probleme cu posesivitatea, multi barbati nu vor sa recunoasca ca au un astfel de comportament. Totusi, unii sunt dispusi sa fie sinceri si sa spuna ca sunt posesivi, insa in limita bunului simt. In plus, unele femei tolereaza destul de bine acest tip de comportament, chiar si atunci cand este observat in prima faza, la primul contact cu un partener pe site-ul de dating online.

Daca iti place un astfel de barbat si chiar iti doresti unul care sa te tina mereu cat mai aproape de el, de teama de a nu te pierde, nu iti ramane decat sa incerci o relatie cu acesta. Pana la urma, multe femei se simt mai iubite, mai dorite si mai apreciate atunci cand se afla intr-o relatie cu un barbat posesiv.

Partea buna este totusi ca poti sa descoperi acest lucru inca de la inceput, la primul contact pe site-ul de dating online.

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Ramesh spune:

    , what women [and/or men] think they want is different from what they acllauty want. and if the stats show that women misjudge their own preferences by more than men do, then there is no problem saying so. but that is not the statement presented here. instead, he states that women think they are different [presumably from men, because men are the norm/standard for everything, right?] but they are not, when the data that follow say nothing about that. women were not asked what they think men want, so there is no information here about whether they would attribute to men preferences that were similar to or different from their own.even if one wants to argue that it’s fair to say women think they’re different because their stated preferences differed from men’s, it still makes no sense to single out one sex. he could use the same logic and data to snipe that men think they’re different, but they’re not. in which case, why not skip the sniping altogether and simply state that men and women both think they are different from each other (but they are not)?[apologies to all for comment length.]

  • Isael spune:

    Pentru mine calatoritul prin ramnoia nu e tocmai mereu placut. Primul mare inconvenient este infrastructura. Doar daca nu-ti pasa de masina poti sa mergi in multe din locuri. Preturile nu sutn nici ele mici. Prin Romania ai tot felul de interdictii, pe toate lacurile de acumulare spre exemplu iti este interzis sa faci orice. Cazarea este de cele mai multe ori prea scumpa pentru conditiile oferite. Campinguri sunt foarte putine si la 50 de lei cam scumpe. In Austria am stat la campinguri care pareau pentru mine, venind din Romania ca fiind un lux total la preturi intre 12 si 18 euro. Si luxul cel mai mare era felul in care se purtau oamenii care stateau in camping, liniste deplina, fara o coaja de samanta pe jos, fara ragait bere in fata cortului. Eu aveam sprayul cu piper mereu pregatit, cu greu am realizat ca sunt ciudat sa cred ca va fi nevoie de el.In Romania nu am avut tupeul sa facem cicloturism 2 saptamani, pentru ca nu sunt poteci pentru asa ceva si cand vrei o vacanta relaxanta, nu e o optiune cicloturismul in tara. Ture scurte de mtb ok, altfel esti un cutezator.Tu ai calculat tripul la un 2600-2700 de lei, dar uzura masinii? suspensia care daca nu s-a stricat cu ocazia asta, oricum a fost afectata. Si inca o chestie, in strainatate am plecat “no reservations”, pentru libertatea imensa pe care ti-o ofera faptul ca mergi cat vrei in orice directie si cand se insereaza te opresti in ce sat/localitate se nimereste sa fie mai aproape si gasesti cu siguranta un camping.Scriu asa mult, si inca m-am limitat, pentru ca si mie mi-ar placea sa-mi pot cheltuii bani si timpul de concediu in Romania, dar nu pot sa fac din asta un tel in sine. Acum mi-am cumparat o canoe si echipamnetul necesar. O sa incerc sa merg pe lacurile din tara, pe cateva rauri mari, pe dunare pe toata lungimea romaneasca si pe mare. Stiu ca pe multe din apele astea “nu e voie”, dar nu cunosc motivele si nici nu cred ca pot fi unele rezonabile, deci o sa incalc legea ca atunci cand, intrand in parcarea din spatele blocului pe singura strada pe care poate ajunge acolo, ignor semnul de acces interzis.

Leave a Reply