Matrimoniale

Dating online: cum sa scapi de stanjeneala la prima intalnire

By august 26, 2012 No Comments

Ati avut deja primele conversatii pe site-ul de dating online, iar pentru ca pare a fi o compatibilitate foarte mare, ati decis sa va intalniti? De foarte multe ori, prima intalnire este presarata cu momente de tacere, stanjenitoare, in care niciunul dintre cei doi parteneri nu stie ce sa faca sau ce sa spuna. Pentru a preveni astfel de clipe, cel mai bine este te pregatesti pentru acest moment. Iata ce ai de facut.

Gandeste-te la subiecte de conversatie

Inainte de a pleca de acasa, pregateste o lista cu subiectele de conversatie pe care ar trebui sa le abordati. Discutati despre calatorii, despre job, despre pasiunile fiecaruia, despre planuri de viitor si alte lucruri care ar putea deschide o cale catre noi subiecte de conversatie.

Fara indoiala, in simplu subiect va va conduce catre altele, din ce in ce mai interesante si mai fascinante.

Eventual, mai uita-te o data pe conversatiile de pe site-ul de dating online, pentru a observa ce fel de lucruri ii plac si care sunt temele pe care inca nu le-ati abordat.

Fii sincer

Daca stie sa “citeasca” oamenii si isi da seama ca minti, sansele ca partenerul tau sa se inchida si sa te “blocheze” sunt destul de mari. Incearca sa raspunzi sincer la toate intrebarile si sa iti mentii punctul de vedere atunci cand este cazul.

Daca totusi sunt anumite lucruri despre care nu doresti sa vorbesti, cel mai bine este sa eviti elegant subiectul si sa nu incerci sa minti si sa dezvolti o minciuna care se poate intoarce impotriva ta, mai ales pentru ca este foarte posibil ca ii fi mentionat anumite lucruri in timpul discutiilor de pe site-ul de dating online.

Incearca sa te destinzi

Cu cat vei sta mai incordat si mai crispat, cu atat intalnirea va fi mai ciudata si mai stanjenitoare. Imagineaza-ti ca te intalnesti cu un prieteni vechi si ca incercati sa reluati legaturile. In plus, voi aveti avantajul ca ati discutat deja destul de mult timp pe site-ul de dating online si stiti anumite lucruri unul despre celalalt.

Fii amuzant

Incearca sa faci glume cu partenerul si sa fii dragut si sociabil chiar si cu chelnerul sau cu barmanul. Arata-i ca esti un partener deschis, amuzant, prietenos si extrovertit, alaturi de care s-ar putea simti foarte bine intotdeauna. Ai grija insa sa nu faci glume deplasate sau sa faci sa para ca pentru tine totul poate fi luat in deradere. Arata-i ca stii sa delimitezi foarte bine lucrurile serioase de cele care pot fi motiv de gluma, atat la intalnirea fata in fata, cat si la un dating online.

Evita sa te apropii prea mult

Chiar daca te atrage foarte mult, evita sa te apropii foarte mult, mai ales daca partenerul nu pare sa se simta inca foarte confortabil in prezenta ta. Daca totusi rade, este relaxat si pare sa nu aiba nicio problema in a se apropia de tine, o atingere rapida pe mana nu ar avea de ce sa il/o deranjeze. Daca iti raspunde, poti incerca mai mult, insa daca nu, incearca sa pastrezi distanta pana cand simti ca ar fi bine sa incerci din nou, insa nu neaparat in aceeasi zi, ci dupa alte discutii pe site-ul de dating online si dupa o noua intalnire.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply