Matrimoniale

Dating online: cum sa supravietuiesti unei despartiri

By decembrie 3, 2012 No Comments

Indiferent ca ati fost impreuna doua luni sau doi ani, despartirile sunt intotdeauna dureroase si dificile. Totusi, chiar daca inima ta iti spune altceva, ai grija sa fii intotdeauna lucid, sa gandesti limpede si sa iei cea mai buna decizie pentru tine, chiar daca asta inseamna sa iti ignori emotiile.

Iata ce ai de facut daca vrei sa treci mai repede peste momentul unei despartiri.

Fa-ti un cont pe site-ul de dating online

“Cui pe cui se scoate”, asa ca primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incerci sa cunosti oameni noi. Nu trebuie neaparat sa te gandesti la o relatie noua, dar in mod cert ar fi bine sa ai activitati care te ajuta sa iti iei gandul de la fostul partener.

Intr-un timp foarte scurt ai putea descoperi ca aceasta despartire este cel mai bun lucru care ti se putea intampla. Poate fi o portita catre o viata mai frumoasa, mai relaxanta, cu mai multa dragoste.

Site-ul de dating online te va ajuta, cu siguranta, sa cunosti oameni noi, buni, cu care ai multe lucruri in comun.

Discuta cu prietenii

Chiar daca site-ul de dating online iti este cel mai bun aliat, prietenii tai nu trebuie sa lipseasca de langa tine. Discuta cu acestia, spune-le tot ce te framanta si plangi daca simti nevoia sa o faci.

Aceasta este cea mai buna terapie de care te poti bucura dupa o departire. Evident, incearca sa iesi cat mai mult alaturi de prietenii tai si nu refuza nici propuneri pe care le primesti pe site-ul de dating online. Nu se stie niciodata ce sanse ai putea primi astfel.

Mergi la cumparaturi

Intre cateva discutii de pe site-ul de dating online, programeaza-ti o sesiune de cumparaturi, cu toate ca inseamna sa cheltui mai multi bani decat iti permite bugetul. De foarte multe ori, cateva haine noi te vor face sa te simti mult mai bine, sa ai o parere mai buna despre tine si sa iti redescoperi valoarea.

Bucura-te de un rasfat culinar

Atunci cand iti rasfeti papilele gustative, suferinta provocata de problemele sentimentale este usor diminuata. Pentru ca o mancare buna trebuie impartita cu altii, poti invita in oras o persoana pe care ai cunoscut-o pe site-ul de dating online.

Opteaza pentru un desert la care te gandeai de multa vreme, dar pe care il evitai pentru ca iti doreai sa slabesti sau pentru ca pur si simplu nu ai mai avut timp sa te bucuri de micile placeri ale vietii.

Ramai singur

Chiar daca este tentant sa intri din nou intr-o relatie, ar fi bine sa incerci sa ramai singur o perioada. Doar tu cu gandurile tale. Sa te bucuri de lucruri care te relaxeaza si pe care nu le poti faci atunci cand esti intr-un cuplu. Iesi cu mai multe persoane de sex opus, discuta cu cat mai multe persoane de pe site-ul de dating online si bucura-te de tot ce iti ofera viata.

Daca te vei grabi sa intri intr-o noua relatie, nu vei face decat sa incerci sa lasi o alta persoana sa vindece ranile provocate de fostul partener, cand acestea ar trebui sa se vindece singure.

Cand simti ca esti pregatit, nu ezita sa iei cu asalt site-ul de dating online in cautarea partenerului ideal.

Tu cum incerci sa iti revii dupa o despartire?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply