Matrimoniale

Dating online: cum sa treci peste suspiciuni

By decembrie 10, 2012 No Comments

Ti se intampla adesea sa il suspectezi pe partenerul tau ca te insala sau ca iti ascunde anumite lucruri? Din pacate, acest tip de comportament si aceste ganduri nu vor face decat sa duca la dezbinarea relatiei si, in cele din urma, la sfarsitul acesteia.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa treci peste suspiciuni si care iti vor folosi pentru a-ti consolida relatia.

Dating online: nu interpreta

Este destul de usor sa rastalmacesti cuvintele sau gesturile partenerului de viata si sa consideri ca, de fapt, acesta are intentii ascunse. Ia lucrurile ca atare, exact asa cum sunt in realitate, si nu cauta intelesuri ascunse. Nu vei face decat sa te simti din ce in ce mai apasat de aceasta situatie si vei crea tensiune in relatia ta.

Dating online: realizeaza ca ai o problema

In momentul in care partenerul de viata si uneori chiar si prietenii iti spun ca esti paranoic, iar suspiciunile tale nu au nicio baza, ar fi bine sa te gandesti daca nu cumva acestia au dreptate, iar tu ai o problema. Incearca sa te controlezi si sa iti dai seama ca este vorba despre un comportament nepotrivit si nejustificat.

Dating online: discuta cu partenerul

Nu incerca sa faci pe detectivul atunci cand ai suspiciuni. Cel mai indicat este sa ai incredere in partenerul tau de viata, sa ii spui ca sunt anumite aspecte care te deranjeaza si ca ti-ar lua o piatra de pe inima in cazul in care ti-ar alunga aceste probleme cu o simpla discutie si cateva explicatii.

Cu cat vei incerca sa descoperi mai multe lucruri (care probabil nici nu exista), cu atat te vei confrunta cu situatii mai neplacute si vei avea mai multe semne de intrebare.

Dating online: fii optimist

Cu cat gandesti mai negativ si esti mai pesimist, cu atat il vei face pe partener sa se indeparteze de tine si ii vei da motive sa faca toate lucrurile pentru care il suspectezi. Daca ai incredere in tine, in relatia voastra, el se va simti mai atras de tine si chiar va incerca sa faca tot posibilul pentru ca tu sa te simti fericita si implinita in aceasta relatie.

Atat femeile, cat si barbatii cauta parteneri puternici, care au incredere in ei. Cu cat vei fi mai mult o astfel de persoana, cu atat relatia voastra va functiona mai bine, iar voi veti fi mai fericiti.

Dating online: nu te lasa influentat

De foarte multe ori se intampla sa ne lasam gandirea influentata de anumite persoane din jurul nostru. Chiar daca aceste persoane iti doresc binele, este posibil ca sfaturile pe care le primesti de la ele sa nu fie tocmai cele mai bune pentru relatia voastra.

Incearca sa filtrezi cat mai bine sfaturile pe care le primesti si sa le pui in aplicare doar pe cele care se potrivesc relatiei tale si tie.

Dating online: improspateaza relatia

Nu te afunda intr-o stare totala de suspiciune. Cel mai recomandat ar fi sa incerci sa faci lucruri noi alaturi de partener si sa ii arati acestuia ca depui eforturi pentru ca totul sa functioneze asa cum trebuie.

Tu cum reactionezi in momentul in care ai suspiciuni in ceea ce il priveste pe partener?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply