Matrimoniale

Dating online: cum sa vorbesti cu doi barbati in acelasi timp

By noiembrie 5, 2012 One Comment

Daca in viata reala ai un singur iubit, in lumea virtuala nimic nu te opreste sa ai doi iubiti. Acesta este unul dintre avantajele unui site de dating online. Pe internet, poti vorbi concomitent cu mai multi barbati, ii poti cunoaste si poti decide care este potrivit pentru tine, dar trebuie sa fii discreta. Partenerii tai de pe siteul de dating online nu trebuie sa afle unul de celalalt. Iata cum poti vorbi online cu doi barbati in acelasi timp (sa zicem Mircea si Bogdan), fara sa-si dea seama de acest lucru.

1. Tine minte numele lor

Mircea, unul dintre partenerii tai de pe siteul de dating online, te-a invitat in oras. Discutia este foarte placuta si relaxata, dar intr-un moment de neatentie il strigi pe numele celuilalt partener, Bogdan. Acest gest spontan si involuntar te da de gol si il determina pe Mircea sa creada ca nu esti cu adevarat interesata de el.

2. Ia-ti doua telefoane

La un moment dat, inevitabil vei face schimb de numere de telefon cu partenerii tai de pe siteul de dating online, insa trebuie sa fii atenta. Daca iesi la intalnire cu Bogdan si te suna Mircea sau primesti un SMS de la el? Situatia este stanjenitoare si nu este in avantajul tau. Cea mai buna solutie este sa ai doua telefoane, unul pentru comunicarea cu Mircea si unul pentru comunicarea cu Bogdan. Cand te intalnesti cu Mircea, muta celalalt telefon pe modul silentios.

3. Planifica-ti timpul

Uneori, este greu sa te intalnesti cu un singur barbat pe care l-ai cunoscut pe un site de dating online, daramite cu doi. Ca sa ajungi in situatia in care esti cu Mircea si trebuie sa ajungi in jumatate de ora la intalnirea cu Bogdan, cel mai bine este sa-ti planifici intalnirile. Desigur, si locatiile. Niciodata sa nu te intalnesti cu amandoi in acelasi loc. Cine stie cum va intalniti toti trei?

4. Ai grija la Facebook

De multe ori, barbatilor le place sa-si treaca la status faptul ca sunt intr-o relatie de dragoste si mentioneaza si cu cine au acea relatie. Partenerii tai de dating online nu ar trebui sa dea peste astfel de mesaje in care apare numele tau.

5. Asigura-te ca nu au prieteni comuni

Ultimul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vorbesti cu 2 barbati in acelasi timp pe un site de dating online tine de prietenii comuni. Asigura-te ca Mircea si Bogdan nu au prieteni comuni, altfel va fi dificil sa tii ascunse relatiile.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Saring spune:

    If you are tired of being single and bored then give e-datebook a try!! No spam, NO email phiihsng, NO viruses. E-datebook is a dating website that is gaining popularity around the country. E-datebook lets you search, message, and chat with anyone in the world for free.its e-datebook with a dot com on the end!!

Leave a Reply