Matrimoniale

Dating online: cum te prinzi ca te intalnesti cu un barbat narcisist

By septembrie 17, 2012 No Comments

Intr-o lume populata de oameni care isi vad de interesele proprii, nu pare foarte surprinzator sa intalnesti persoane narcisiste. Si totusi, atunci cand te simti atrasa de un astfel de om, intersectarea cu un barbat narcisist iti poate rani rapid sentimentele. Cum iti poti da seama ca te intalnesti cu un narcisist si la ce ar trebui sa te astepti, afla in continuare!

1. Dating online: Fat Frumos este obsedat de propria persoana

Tipul perfect pe care l-ai cunoscut pe un site de dating online este frumos, manierat si destept. Insa, uneori, ai senzatia ca incearca din rasputeri sa fie cel mai frumos, cel mai manierat si cel mai destept!

Spre exemplu, daca remarci ca foloseste nenatural cuvinte pretioase, ridica stacheta: acesta poate fi un semnal ca ai de-a face cu un barbat narcisist, interesat sa fie – sau, mai ales, sa para – cel mai bun in toate si sa atraga in mod constant atentia asupra sa.

2. Dating online: Vorbeste mereu numai despre el

Atunci cand iti doresti sa cunosti cu adevarat pe cineva, ii oferi ocazia sa vorbeasca despre sine. Daca ai de-a face cu un barbat narcisist, acesta va indrepta intotdeauna conversatia inspre viata sa, hobby-urile sale, pasiunile proprii etc. Cu alte cuvinte, chiar si atunci cand vei incepe sa vorbesti despre tine, el va gasi o modalitate de a readuce discutia la el.

3. Dating online: Se plictiseste rapid

Daca nu vorbeste in permanenta despre sine sau nu are parte de toata atentia unei audiente, un barbat narcisist se plictiseste rapid. Intr-un grup de prieteni, vei constata ca un astfel de barbat ia mereu cuvantul, dar nu neaparat pentru a spune ceva memorabil, ci doar pentru a-i fi acordata lui intreaga atentie a amicilor sai. Cand nu are parte de ea, se imbufneaza si prefera sa plece, sa isi gaseasca noi “adoratori”.

4. Dating: Vorbeste la persoana I mult prea mult

In corelatie cu punctele anterioare, vei constata ca barbatul fermecator pe care l-ai intalnit pe un site de dating online este, de fapt, un narcisist daca il vei auzi vorbind anormal de mult la persoana I. In povestile pe care ti le spune, el este mereu personajul principal, mai ales ca unui barbat narcisist ii place la nebunie sa se laude cu realizarile sale (reale sau inchipuite).

Hai pe Sentimente

Leave a Reply