Matrimoniale

Dating online: de ce sa nu spui “Te iubesc” prea repede

By septembrie 23, 2012 No Comments

Atunci cand cunosti o persoana pe un site de dating online, ai tendinta sa te indragostesti foarte repede, mai ales pentru ca pe internet oamenii au curajul sa fie naturali si sa discute sincer si destul de mult. Totusi, chiar daca simti ca iubesti o persoana dupa numai o luna, ar fi bine sa te abtii sa ii spui acest lucru.

Iubirea cere timp

Ar fi bine sa te abtii de la un “Te iubesc” pentru ca este destul de greu sa iubesti pe cineva cu adevarat intr-o perioada scurta, chiar daca intalnirea voastra pe site-ul de dating online pare sa fi fost programata de destin. Cu cat ii vei spune mai devreme ca il/o iubesti, cu atat va considera ca esti mai nesincer.

Se pierde din emotie

Fie ca ati trecut de multa vreme de discutiile de pe site-ul de dating online, fie ca inca sunteti in acest stadiu, un “Te iubesc” spus prea repede va reduce semnificativ din emotiile care ar trebui sa fie la inceputul unei relatii. Cel mai bine este sa lasi sa pluteasca in aer o mica nesiguranta si sa nu lasi pe nimeni sa considere ca te poate avea oricum si oricand.

Esti sigur de acest lucru?

Ai face orice si ai renunta pentru aceasta persoana sau ai renunta la fericirea ta pentru a lui? Rareori oamenii reusesc sa gaseasca parteneri pe care sa ii iubeasca din tot sufletul. Daca nu simti toate aceste lucruri, inseamna ca nu iubesti cu sinceritate si ca partenerul de pe site-ul de dating online nu ar trebui sa auda cele doua cuvinte atat de frumoase, cel putin nu inca.

Partenerul simte acelasi lucru?

Imagineaza-ti cat de neplacut ar fi sa ii spui “Te iubesc”, dar sa nu ti se raspunda la fel. Fie ca ii spui fata in fata sau pe site-ul de dating online, asigura-te ca sentimentul este reciproc. Nu uita ca din momentul in care ii spui ca il/o iubesti, cuvintele nu mai pot fi retrase.

Demonstreaza-ti iubirea

In loc sa spui, cel mai bine ar sa arati, dar nu inca de la bun inceput. Incearca sa fii mai rezervat si sa nu te arunci cu capul inainte intr-o relatie de care nu esti sigur. Dupa ce trece catva timp si dupa ce esti sigur de sentimentele tale, ii poti face tot felul de surprize, fata in fata sau pe site-ul de dating online, pentru a demonstra partenerului ceea ce simti.

 

Tu dupa cat timp ai spus “Te iubesc”?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply